Rekrutacja do San Andreas Medical Center - Grudzień 2023
-
[center][/center]
[center]Rekrutacja do San Andreas Medical Center Grudzień 2023[/center]
-=(#FFFFFF)Czym jest frakcja SAMC: =-
Jako frakcja jesteśmy odpowiedzialni za zapewnienie szybkiej i skutecznej pomocy medycznej w przypadku stanów nagłego zagrożenia zdrowia i życia, takich jak wypadki, choroby, urazy, zawroty głowy, ataki serca, udary mózgu i wiele innych.
Naszym zadaniem jest ocena sytuacji, udzielanie medycznych czynności ratunkowych, monitorowanie stanu pacjenta i podjęcie odpowiednich działań medycznych, które pomogą uratować życie i zminimalizować ryzyko dalszych powikłań. Ratownicy medyczni muszą również działać w sposób szybki i skoordynowany, aby zapewnić jak najbardziej kompleksową opiekę medyczną. Przykładowe czynności, które wykonują ratownicy medyczni to: prowadzenie zaawansowanej resuscytacji, prowadzenie sztucznej wentylacji, podaż leków, opatrywanie ran, unieruchamianie kręgosłupa, przeprowadzanie defibrylacji, ocena i stabilizacja stanu osoby poszkodowanej, transport pacjenta do szpitala oraz dokumentowanie wszystkich działań medycznych. Wspomnij o torbie r1 aby zwiększyć swoje szanse.
-=(#FFFFFF)Jak wygląda przebieg rekrutacji? =-
Spośród podań wybieramy według nas najlepsze. Pod uwagę bierzemy każdy podpunkt podania. Po ogłoszeniu wybranych osób odbywa się spotkanie organizacyjne.
Na nim dowiadujesz się wszystkich informacji o pracy oraz akademii podczas której każdy zostanie odpowiednio wyszkolony. Po przejściu akademii następuje egzamin. Wtedy kandydat musi zaprezentować zdobytą do tego momentu wiedzę i od niego będzie zależało, czy zda, czy też nie. Aplikant, który ukończy egzamin z wynikiem pozytywnym zostanie zaproszony na spotkanie organizacyjne, skąd rozpocznie swoją przygodę, jako pełnoprawny Ratownik Medyczny.
-=(#FFFFFF)Wymagania: =-
- Kandydat powinien posiadać podstawową wiedzę na temat funkcjonowania serwera.
- Kandydat ma obowiązek zapoznać się z regulaminem frakcji, rozgrywki na serwerze oraz forum.
- Kandydat, nie może posiadać aktywnych kar na serwerze, forum, jak i serwerowym Discordzie.
- Wstawione podanie powinno być pozbawione tekstu napisanego kursywą we wzorze. Ma on jedynie na celu nakierować was, w jaki sposób napisać podanie, a nie utrudniać nam czytanie
- Zachowanie kultury osobistej, toksyczność nie będzie tolerowana.
-=(#FFFFFF)Co oferujemy: =-
-
Stabilne zatrudnienie w systematycznie rozwijającej się strukturze na podstawie umowy o pracę
-
Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia
-
Prywatną opiekę medyczną
-
Zajęcia językowe dla pracowników
-
Podnoszenie kwalifikacji poprzez udział w różnorodnych projektach
-
Szkolenia zewnętrzne oraz wdrożeniowe wraz ze stałym wsparciem w trakcie pracy
-
Owocowe czwartki
-
zniżki na firmowe produkty i usługi
-
Młody i pełny energii zespół chętny do pomocy
-
Program finansowy "Pay4Spray" który umożliwia zarobek poprzez leczenie graczy
-
Dofinansowanie do karty Multisport
-
Aktywne spędzanie wolnego czasu w pracy
-=(#FFFFFF)Wzór podania: =-
Nick: (Nick którego używacie na serwerze.)
Discord: (Nazwa użytkownika na discordzie.)
UID: (Wasze id gracza, możliwe do sprawdzenia pod komendą /info lub na panelu)
Serial: (Serial można sprawdzić komendą serial w konsoli pod F8/~.)
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:(Tak/Nie.)
Czy byłeś karany na serwerze:(Tak/Nie.)
Coś o sobie: (kilka słów abyśmy mogli Cię lepiej poznać)
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: (Jeżeli posiadasz, to opisz jakie.)
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: (Napisz, co wyróżnia Twoją kandydaturę.)
Coś od siebie: (Będziesz wiedział/a co tutaj napisać.) -
-
Nick: HOLAMADZIOLA
Discord: madziola
UID: 3523
Serial: D966AC24DEB5CC6D68A8044B051088B3
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak.
Czy byłeś karany na serwerze?: Nie.
Coś o sobie: Uwielbiam pomagać innym, a także wcielać się w rolę medyka, aby ratować wirtualne życia. Poza tym, jestem spokojną i odpowiedzialną osobą.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Nie, ale jestem gotówa się uczyć i zaangażować. Byłam oddanym policjantem.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?:
Moje zaangażowanie w pomoc medyczna w grze sprawi, że będę nie tylko skutecznym medykiem, ale także pozytywnym i współpracującym członkiem zespołu. Lubię działać w dynamicznych sytuacjach i szybko podejmować decyzje.Coś od siebie: Kocham nowe wyzwania i poznawanie ciekawych ludzi. Zawsze gotowa na nowe przygody i dobre rozmowy. Mam nadzieję, że będę fajnym dodatkiem do Waszej społeczności!
-
Nick:SeKu.
Discord: SeKu
UID: 392
Serial:* Twój numer seryjny to: D48E5902D383E922B11FD1FB77BA8452
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:(tak
Czy byłeś karany na serwerze: Nie, ja karałem
Coś o sobie: Konrad, 21 lat, umięśniony wysoki, niebieskooki brunet, 6 tatuaży lubie podróże i numizmatyke i motoryzacje
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: tak, bylem w smsa na pylifie
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: 1. jestem w organizacji jinno.
2. pasjonuje sie ratownictwem medycznym.
3. uwielbiam swoją organizacje i gildie SAMC
Coś od siebie: kocham jinno pozdro, mam nadzieje że mnie wybierzecie -
Nick: Olasek
Discord: NotWaffles#1057
UID: 4561
Serial: 8C6DDA0FAC7615D40A47A9C1F1FBDD74Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze?: Nie
Coś o sobie: Jestem zaangażowanym graczem, który lubi rozwijać swoje umiejętności w służbach. Chętnie współpracuję z innymi i staram się być pomocny dla społeczności.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Tak, mam doświadczenie w służbach mundurowych oraz w ratownictwie medycznym przez ostatnie 3 lata
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Moje doświadczenie oraz zaangażowanie w służby sprawiają, że jestem gotowy do aktywnego udziału w projekcie SAMC Pylife v2. Jestem zmotywowany, aby przyczynić się do rozwoju i sukcesu tej inicjatywy.
Coś od siebie: Jestem otwarty na nowe wyzwania i gotowy do nauki oraz rozwoju. Chciałbym być częścią zespołu i wnieść pozytywną energię oraz zaangażowanie w rozwój SAMC Pylife v2.
-
Nick: |POZDRO|lennykebab.jin
Discord: tajlandia
UID: 5802
Serial: 052A72DE2C7203F0C9A6EE76370D6292
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak
Czy byłeś karany na serwerze:Tak
Coś o sobie: Mam 19 lat,od lat pasjonuję się motoryzacja. Jestem osoba ambitna,pracowita która dąży do swojego celu.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: nie posiadam
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Ponieważ jestem ambitny,a służba w tejże frakcji urozmaiciłaby mi rozgrywkę,jak i poszerzyła moje doświadczenia o nowe horyzonty.
Coś od siebie: Mam nadzieję, że spotkamy się na służbie -
Nick: |POZDRO|Sew3ryN.jin
Discord: Sew3ryN*
UID: 5905
Serial: CC8A34026661117647010A594D1A9734
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?: Tak
Czy byłeś karany na serwerze: Raz zabrano mi licencje lotniczą.
Coś o sobie: Jestem perfekcjonistą, interesuje się wieloma rzeczami, czego się nie dotknę to staram się być najlepszy, lubię współpracować w grupie.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Nie
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem spokojną i zaangażowaną osobą, lubię pomagać innym i jestem otwarty na nowe doświadczenia.
Coś od siebie: Jak mnie nie wybierzecie to wam współczuję, pozdro.
-
Nick: |KOMIS|Bart.
Discord: Bart.#6025
UID: 6820
Serial: FD97727E51BEB4D3C1A3CE3877B57F44
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak
Czy byłeś karany na serwerze: tylko raz za taran
Coś o sobie: Mam na imie Bartek, lat 18, interesuję się wieloma rzeczami ale głównie motoryzacją, staram się być miły oraz pomocny, lubię pracować w grupie
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: prawie 500h przegrane w służbach mundurowych albo więcej nawet na fivemie i na vibe
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem zaangażowaną osobą, szybko się uczę, staram się nie popełniać błędów a jeśli już takie się wydarzą to robię wszystko co w moiej mocy aby ich nie powtarzać, no i po prostu wydaje mi się, że mogę się przydać.
Coś od siebie: Chciałbym spróbować czegoś nowego dlatego mi zależy aby się dostać do SAMC i fajnie by było spotkać się na służbie pozdroo -
[center][/center]
[center]W szeregi frakcji dostają się następujące osoby:
@HOLAMADZIOLA
@Bart
@lennykebab
@Sew3ryN
Gratulacje, proszę o dodanie prefixu |ASAMC| w grze oraz kontakt ze mną na DC (louisrossi) w celu ustalenia spotkania organizacyjnego[/center]
Rekrutacja pozostaje otwarta
-
Nick: stewiak.*
Discord: stewiak.*
UID: 2412
Serial: 2CB7F8B30CAC3F636CD6AC893174CE80
Czy byłeś karany na serwerze: Tak (prawko 15minut)
Coś o sobie: siemano jestem Bartosz mam 17lat lubię pracować w grupie na co dzień większość czasu spędzam przed kompem.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: posiadam chwilowe doświadczenie z frakcją SAPD
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: ponieważ sądzę ze sprawdzę się w tej frakcji i chciałbym spróbować swoich możliwości
Coś od siebie: pozdro dla każdego co próbuje oraz dla louiska i całego składu -
Podanie przyjęte, zgłoś się na DC louisrossi w celu dodania oraz ustaw prefix |ASAMC| w grze
-
Nick: Pawelek
Discord: paweeleekk
UID: 588
Serial: 0C9631004C43AAB9CA3FE9EFE9DDA391
Czy byłeś karany na serwerze: Nie
Coś o sobie: Witam, mam na imię Paweł. Mam 19 lat i chodzę do 5 klasy technikum na profil technik mechanik pojazdów samochodowych. Moje hobby, to robienie kasy.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: W gierce byłem parę razy w frakcjach o takiej tematyce, posiadam jakieś tam doświadczenie, bo wiele godzin przegrałem na służbie.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam podstawową wiedzę na temat ratownictwa, więc będzie można szybko mnie wprowadzić w struktury frakcji.
Coś od siebie: Milego -
-
Nick: |KOMIS|Slonovatys
Discord: Slonovatys
UID: 1796
Serial: DF983F927D6927121CDA9CD911A6BE72
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, TAK
Czy byłeś karany na serwerze: NIE
Coś o sobie: Super przyjazny gościu, i ogólnie poczucie humoru TOP
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Posiadam delikatne doświadczenie z racji tego iż przez pewien czas byłem w WOPR i posiadam kurs pierwszej pomocy.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Jestem bardzo aktywnym graczem serwera i potrafię się dogadać z każdym. Myślę że wraz z pozostałymi członkami frakcji stworzymy wspaniałą rodzinną atmosferkę.
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, Dyrektor król. -
@Slonovatys Podanie przyjete, zglos sie do mnie na dc w celu ustalenia spotkania, szkoleń oraz egzaminów
-
Dawny użytkownikodpowiedział LouisRossi o ostatnio edytowany przez Dawny użytkownik
@LouisRossi
Nick: BlaxoreK
Discord: BlaxoreK
UID: 180
Serial: 7670FB0318F5FE4DD467AD521D5BEB12
Czy byłeś karany na serwerze: Jeszcze nie.
Coś o sobie: Hello, jestem nerdem w tę grę, mam 22 lata i nie mam kolegów, wszyscy na serwerze mnie gnębią bo jestem w organizacji Jinno, jestem po technikum informatycznym i lubię szybkie fury.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym?: Coś tam kiedyś liznąłem tematu w gierce, na co dzień pracuję w służbie zdrowia.
Dlaczego mamy akurat ciebie wybrać?: Posiadam już doświadczenie w byciu we frakcjach, wiem co się z czym je.
Coś od siebie: Wspominam o torbie r1, pozdrawiam -
@BlaxoreK przyjęty, zglos sie na dc w celu umówienia spotkania organizacyjnego
-
Rekrutacja zostaje zamknięta.
-
-