Dodanie kanistrów jako przedmiot na stacji.
-
Dodanie jak wyżej wspomniałem kanistrow z paliwem do kupienia, cena by byla 150% wahających sie cen normalnego tankowania, czyli np.
Kanister 10l by kosztował te 100-150e zaleznie od stacji na ktorej kupowalibysmy,
Jak wiemy jest system itemow, co za tym idzie jest to fajne usprawnienie, bo nieraz nam braknie paliwa w nocy, gdzie administracja spi i musimy pchac nieraz pol mapy na stacje.Jest to wedlug mnie bardzo przydatna funkcja, no i wkoncu by system ekwipunku serwerowy mial jakis sens, bo poki co to jest troche bezuzyteczny.
-
Dodanie jak wyżej wspomniałem kanistrow z paliwem do kupienia, cena by byla 150% wahających sie cen normalnego tankowania, czyli np.
Kanister 10l by kosztował te 100-150e zaleznie od stacji na ktorej kupowalibysmy,
Jak wiemy jest system itemow, co za tym idzie jest to fajne usprawnienie, bo nieraz nam braknie paliwa w nocy, gdzie administracja spi i musimy pchac nieraz pol mapy na stacje.Jest to wedlug mnie bardzo przydatna funkcja, no i wkoncu by system ekwipunku serwerowy mial jakis sens, bo poki co to jest troche bezuzyteczny.
@merat
Z systemem ekwipunku został również dodany system bagażników w pojazdach.
Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość zakupu w sklepie 5l kanistra którego możemy trzymać w bagażniku.
Warto byłoby dać brak możliwości korzystania z pojazdu i wykonywania innych interakcji, poza oczywiście tankowaniem pojazdu, w trakcie posiadania kanistra w ekwipunku. Spowodowałoby to przymus trzymania kanistra w bagażniku, a nie zawsze przy sobie.
Propozycja po moich uwagach byłaby jak najbardziej na + -
Uważam, że kanister byłby bardzo przydatny, ponadto myślę że można by dodać koło zapasowe (również do zakupienia np na cpn), które możemy przewozić w bagażniku - czasem pójdzie nam guma na zadupiu i trzeba się tułać do mechanika, a tak można by sobie wymienić gdziekolwiek, szczególnie że dodanie takiej opcji z oponami raczej nie jest trudne ze względu że system opon jest już na serwerze na mechaniku.
-
Dodamy kanistry do zakupu w sklepie.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się