Dodanie kanistrów jako przedmiot na stacji.
-
Dodanie jak wyżej wspomniałem kanistrow z paliwem do kupienia, cena by byla 150% wahających sie cen normalnego tankowania, czyli np.
Kanister 10l by kosztował te 100-150e zaleznie od stacji na ktorej kupowalibysmy,
Jak wiemy jest system itemow, co za tym idzie jest to fajne usprawnienie, bo nieraz nam braknie paliwa w nocy, gdzie administracja spi i musimy pchac nieraz pol mapy na stacje.Jest to wedlug mnie bardzo przydatna funkcja, no i wkoncu by system ekwipunku serwerowy mial jakis sens, bo poki co to jest troche bezuzyteczny.
-
@merat
Z systemem ekwipunku został również dodany system bagażników w pojazdach.
Lepszym rozwiązaniem byłaby możliwość zakupu w sklepie 5l kanistra którego możemy trzymać w bagażniku.
Warto byłoby dać brak możliwości korzystania z pojazdu i wykonywania innych interakcji, poza oczywiście tankowaniem pojazdu, w trakcie posiadania kanistra w ekwipunku. Spowodowałoby to przymus trzymania kanistra w bagażniku, a nie zawsze przy sobie.
Propozycja po moich uwagach byłaby jak najbardziej na + -
Uważam, że kanister byłby bardzo przydatny, ponadto myślę że można by dodać koło zapasowe (również do zakupienia np na cpn), które możemy przewozić w bagażniku - czasem pójdzie nam guma na zadupiu i trzeba się tułać do mechanika, a tak można by sobie wymienić gdziekolwiek, szczególnie że dodanie takiej opcji z oponami raczej nie jest trudne ze względu że system opon jest już na serwerze na mechaniku.
-
Dodamy kanistry do zakupu w sklepie.
-
-