Ponowna propozycja dodania grup
-
[center]-=(#ff8855)Czas na zmiany!=-[/center]
Według mnie jest to jeden z wielu sposobów na to żeby przyciągnąć więcej graczy, czyli dodanie grup takich jak:
-=(#ff0000)Moto Club=- - Skierowane dla fanów jednośladów,
-=(#fff000)Racing Club=- - Skierowane dla fanów pojazdów wyścigowych, dirftowych, wyczynowych,
-=(#00ffff)Sky Falcons=- - Grupa skierowana dla miłośników samolotów wyczynowych/kaskaderskich,
-=(#00FF00)Pozoranci=- - Grupa skierowana dla miłośników odgrywania role play'u,
-=(#ff9900)Żużel=- - Jak sama nazwa wskazuje, ale można to zaliczyć po podgrupę Moto Clubu
-=(#00FF99)Sąd Federalny=- - Sama nazwa wskazuje.
-=(#038fff)Podgrupy K69=- - Stworzyć wszystko pod jednym szyldem K69, radio, redakcja, korpus filmowy.Wszystkie grupy będą kierowały i rozwijały się regulaminami i zasadami swoich Liderów.
Oczywiście zachęcam wszystkich do wypowiedzi na ten temat oraz napisanie swojej propozycji na grupę, to dodam do posta
-
@Corleone jestem za
-
Pierwsze 3, moto club, sky falcon i racing club jak najbardziej niżej ze względu na narazie mała ilość graczy bez szans myśle na udania się. I uważam ze narazie Mc i RC mogłyby działać razem dopóki jest jak jest.
-
@Patryczeq
rel, ale pozoranci by się przydali również, bo to urozmaicenie dla frakcji. -
@Corleone to tez fakt na v1 niestety nie miałem styczności z tym co robili pozoranci, albo robili ale jak nie byłem na służbie może stad tez nieświadomość tego jak to działa. Jeżeli faktycznie pomógłby to frakcja to jak najbardziej na +, bo byłoby jakieś zajęcie.
-
Ogólnie to temat był już poruszany, nawet założone zostały grupy na discordzie, jednak nie zostało to wprowadzone bo ilość graczy była jaka była. Moim zdaniem temat jest jeszcze do przedyskutowania i trzeba się zastanowić czy na obecną chwilę ma to sens, niż tylko zrobienie rekrutacji i dodanie Wam pojazdów. Poczekajmy, aż sytuacja na serwerze się rozwinie, dopiero co ruszyły frakcje i tutaj na tym trzeba się mocno skupić by prawidłowo to wszystko funkcjonowało, jesteśmy na dobrej drodze i mam nadzieję, że uda się utrzymać ten poziom.
-
Oczywiście, jestem na TAK.
-
Na tak ale wstępnie ograniczylbym ilość grup do minimum:
- Pozoranci
- Radio (które już istnieje)
- Redakcja/K69 news
Moim zdaniem grupy typu racing club etc aktualnie nie mają trochę sensu (jeszcze), ale w przyszłości jak najbardziej.
-
Napisałeś już dokładnie taką samą propozycję i została ona zaakceptowana. Prędzej czy później grupy pojawią się na serwerze, ale nie wcześniej niż pozwoli na to liczba graczy.
Zamykam.
-
-