Ponowna propozycja dodania grup
-
[center]-=(#ff8855)Czas na zmiany!=-[/center]
Według mnie jest to jeden z wielu sposobów na to żeby przyciągnąć więcej graczy, czyli dodanie grup takich jak:
-=(#ff0000)Moto Club=- - Skierowane dla fanów jednośladów,
-=(#fff000)Racing Club=- - Skierowane dla fanów pojazdów wyścigowych, dirftowych, wyczynowych,
-=(#00ffff)Sky Falcons=- - Grupa skierowana dla miłośników samolotów wyczynowych/kaskaderskich,
-=(#00FF00)Pozoranci=- - Grupa skierowana dla miłośników odgrywania role play'u,
-=(#ff9900)Żużel=- - Jak sama nazwa wskazuje, ale można to zaliczyć po podgrupę Moto Clubu
-=(#00FF99)Sąd Federalny=- - Sama nazwa wskazuje.
-=(#038fff)Podgrupy K69=- - Stworzyć wszystko pod jednym szyldem K69, radio, redakcja, korpus filmowy.Wszystkie grupy będą kierowały i rozwijały się regulaminami i zasadami swoich Liderów.
Oczywiście zachęcam wszystkich do wypowiedzi na ten temat oraz napisanie swojej propozycji na grupę, to dodam do posta

-
Według mnie jest to jeden z wielu sposobów na to żeby przyciągnąć więcej graczy, czyli dodanie grup takich jak:
-=(#fff000)Racing Club=- - Skierowane dla fanów pojazdów wyścigowych, dirftowych, wyczynowych,
-=(#00ffff)Sky Falcons=- - Grupa skierowana dla miłośników samolotów wyczynowych/kaskaderskich,
-=(#00FF00)Pozoranci=- - Grupa skierowana dla miłośników odgrywania role play'u,
-=(#ff9900)Żużel=- - Jak sama nazwa wskazuje, ale można to zaliczyć po podgrupę Moto Clubu
-=(#038fff)Podgrupy K69=- - Stworzyć wszystko pod jednym szyldem K69, radio, redakcja, korpus filmowy.Wszystkie grupy będą kierowały i rozwijały się regulaminami i zasadami swoich Liderów.
Oczywiście zachęcam wszystkich do wypowiedzi na ten temat oraz napisanie swojej propozycji na grupę, to dodam do posta

@Corleone jestem za
-

Pierwsze 3, moto club, sky falcon i racing club jak najbardziej niżej ze względu na narazie mała ilość graczy bez szans myśle na udania się. I uważam ze narazie Mc i RC mogłyby działać razem dopóki jest jak jest.
-
Pierwsze 3, moto club, sky falcon i racing club jak najbardziej niżej ze względu na narazie mała ilość graczy bez szans myśle na udania się. I uważam ze narazie Mc i RC mogłyby działać razem dopóki jest jak jest.
@Patryczeq
rel, ale pozoranci by się przydali również, bo to urozmaicenie dla frakcji. -
@Patryczeq
rel, ale pozoranci by się przydali również, bo to urozmaicenie dla frakcji.@Corleone to tez fakt na v1 niestety nie miałem styczności z tym co robili pozoranci, albo robili ale jak nie byłem na służbie może stad tez nieświadomość tego jak to działa. Jeżeli faktycznie pomógłby to frakcja to jak najbardziej na +, bo byłoby jakieś zajęcie.
-
Ogólnie to temat był już poruszany, nawet założone zostały grupy na discordzie, jednak nie zostało to wprowadzone bo ilość graczy była jaka była. Moim zdaniem temat jest jeszcze do przedyskutowania i trzeba się zastanowić czy na obecną chwilę ma to sens, niż tylko zrobienie rekrutacji i dodanie Wam pojazdów. Poczekajmy, aż sytuacja na serwerze się rozwinie, dopiero co ruszyły frakcje i tutaj na tym trzeba się mocno skupić by prawidłowo to wszystko funkcjonowało, jesteśmy na dobrej drodze i mam nadzieję, że uda się utrzymać ten poziom.
-
Oczywiście, jestem na TAK.
-
Na tak ale wstępnie ograniczylbym ilość grup do minimum:
- Pozoranci
- Radio (które już istnieje)
- Redakcja/K69 news
Moim zdaniem grupy typu racing club etc aktualnie nie mają trochę sensu (jeszcze), ale w przyszłości jak najbardziej.
-
Napisałeś już dokładnie taką samą propozycję i została ona zaakceptowana. Prędzej czy później grupy pojawią się na serwerze, ale nie wcześniej niż pozwoli na to liczba graczy.
Zamykam.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się