Karty Godzinne
-
Witam na Pylife była taka fajna rzecz chodzi mi o Karty godzinne
czyli jak ktoś nie dostał kicka lub Warna przez godzinę dostawał Karty i je zawsze było można otwierać i pytanie takie czy też dodacie coś takiego na serwer? -
Moim zdaniem dodanie tego na serwer w pierwszej edycji zabiło trochę ten stary, można powiedzieć już wieloletni klimat, w dodatku upraszczało jeszcze bardziej i tak już łatwą rozgrywkę. Jak dla mnie średni pomysł, lepiej byłoby rozwijać obecne i wdrażać nowe prace lub inne aktywności na serwerze.
-
moim zdaniem na starym pylu były średnio komu potrzebne, ale to już swoją drogą, cała ta animacja tych kart była obrzydliwa, więc mam podobne zdanie co kolega wyżej
-
Witam na Pylife była taka fajna rzecz chodzi mi o Karty godzinne
czyli jak ktoś nie dostał kicka lub Warna przez godzinę dostawał Karty i je zawsze było można otwierać i pytanie takie czy też dodacie coś takiego na serwer?Brak poparcia, zamykam. Być może w późniejszym czasie gry pojawia się karty, ale na ten moment nie.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się