Skarga na yeew
-
Nick: Muminek.
Nick oskarżonego: yeew
Serial: F3A0F62A30EA0A19C13DD082A67D5082
Data i godzina zdarzenia: 19.04.2003 godzina nie pamiętam
Opis sytuacji: Wszystko widać na ss, administrator dał graczowi ostrzeżenie z powodem " ogarnij sie typie ". Co to ma znaczyć że osoba na tak wysokim stanowisku administracyjnym w taki sposób odnosi się do graczy? Dla mnie, jak i dla wielu innych graczy zapewnie, w/w administrator wykazał się totalnym brakiem profesjonalizmu, co ma wpływ na cały projekt.
Dowody: Poniżej ss
Coś od siebie: Nie wiem co mam dodać od siebie, dla mnie takie zachowanie na posadzie administratora jak i wgl w administracji nie powinno mieć miejsca.

-
Witam serdecznie. Bardzo przepraszam za brak profesjonalizmu z mojej strony. W tamtym momencie myślałem, że takie odzywki są odpowiednie, ale po przeczytaniu twojego zażalenia zauważyłem, że na tak dużym serwerze nie można sobie pozwalać na takie coś. Jeszcze raz przepraszam.
-
Nick: Muminek.
Nick oskarżonego: yeew
Serial: F3A0F62A30EA0A19C13DD082A67D5082
Data i godzina zdarzenia: 19.04.2003 godzina nie pamiętam
Opis sytuacji: Wszystko widać na ss, administrator dał graczowi ostrzeżenie z powodem " ogarnij sie typie ". Co to ma znaczyć że osoba na tak wysokim stanowisku administracyjnym w taki sposób odnosi się do graczy? Dla mnie, jak i dla wielu innych graczy zapewnie, w/w administrator wykazał się totalnym brakiem profesjonalizmu, co ma wpływ na cały projekt.
Dowody: Poniżej ss
Coś od siebie: Nie wiem co mam dodać od siebie, dla mnie takie zachowanie na posadzie administratora jak i wgl w administracji nie powinno mieć miejsca.

@Muminek Jako osoba ukarana chciałbym tylko dodać od siebie, ze nie bylem urazony w zaden sposob slowami yeewa, nie musimy byc az tacy zeby pisac skargi za takie cos, sam bylem mechem w tamtym miejscu i yeew dostarczal nam zabawy swoim pony.
-
D divadsn zablokował ten temat dnia
-
D divadsn przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się