Skarga na yeew
-
Nick: Muminek.
Nick oskarżonego: yeew
Serial: F3A0F62A30EA0A19C13DD082A67D5082
Data i godzina zdarzenia: 19.04.2003 godzina nie pamiętam
Opis sytuacji: Wszystko widać na ss, administrator dał graczowi ostrzeżenie z powodem " ogarnij sie typie ". Co to ma znaczyć że osoba na tak wysokim stanowisku administracyjnym w taki sposób odnosi się do graczy? Dla mnie, jak i dla wielu innych graczy zapewnie, w/w administrator wykazał się totalnym brakiem profesjonalizmu, co ma wpływ na cały projekt.
Dowody: Poniżej ss
Coś od siebie: Nie wiem co mam dodać od siebie, dla mnie takie zachowanie na posadzie administratora jak i wgl w administracji nie powinno mieć miejsca.
-
Witam serdecznie. Bardzo przepraszam za brak profesjonalizmu z mojej strony. W tamtym momencie myślałem, że takie odzywki są odpowiednie, ale po przeczytaniu twojego zażalenia zauważyłem, że na tak dużym serwerze nie można sobie pozwalać na takie coś. Jeszcze raz przepraszam.
-
@Muminek Jako osoba ukarana chciałbym tylko dodać od siebie, ze nie bylem urazony w zaden sposob slowami yeewa, nie musimy byc az tacy zeby pisac skargi za takie cos, sam bylem mechem w tamtym miejscu i yeew dostarczal nam zabawy swoim pony.
-
-