Większa ilość baz organizacyjnych
-
Hej, przychodzę z propozycja dodania większej ilości baz organizacyjnych jest tyle ciekawych lokalizacji z gta sa które są po prostu nie dodane jako domek. Obecnie ciężko coś wybrać pod bazę.
-
Hej, przychodzę z propozycja dodania większej ilości baz organizacyjnych jest tyle ciekawych lokalizacji z gta sa które są po prostu nie dodane jako domek. Obecnie ciężko coś wybrać pod bazę.
@TheShadov W poprzedniej wersji serwera było ich o wiele więcej, fakt. Zgaduję, że teraz bazy czy wille bez ikonki domku czekają na swój moment i będą wystawione w licytacji podobnie jak komisy. Co prawda to tylko moje założenie ale nie wydaje mi się by stały w nieskończoność puste i bezużyteczne.
-
@TheShadov W poprzedniej wersji serwera było ich o wiele więcej, fakt. Zgaduję, że teraz bazy czy wille bez ikonki domku czekają na swój moment i będą wystawione w licytacji podobnie jak komisy. Co prawda to tylko moje założenie ale nie wydaje mi się by stały w nieskończoność puste i bezużyteczne.
@TheDragon napisał w Większa ilość baz organizacyjnych:
No dużo stoi bez ikonki domku, mam nadzieje że będą licytowane.
-
Bazy organizacji dodawane są stopniowe, wraz z rozwojem rozgrywki. Na ten moment jest już ich znacznie więcej niż podczas pisania propozycji, dlatego uważam ją za rozpatrzoną.
Zamykam i przenoszę do archiwum
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się