Zmiana ceny mandatów po wysuszeniu przez urzędowego SM.
-
Witam, przychodzę z propozycją aby obniżyć cenę mandatu gdy zostanie się wysuszonym przez SM urzędowe. Myślę, że cena mandatu jest zbyt przesadzona i bardzo łatwo przez to nabić 3 gwiazdki mandatów przez co szybko łapiemy ograniczenie prędkości. Myślę, że owy mandat powinien zostać obniżony do kwoty 15/30euro tak jak to było na poprzedniej wersji serwera oraz powinien zostać zwiększony limit mandatów na wbijanie gwiazdek, ponieważ teraz zbyt szybko się to wbija. Na ten moment wystarczy dostać 3/4 mandaty od SM urzędowego i nakłada się ograniczenie prędkości przez mandaty.
-
Jak najbardziej na tak
-
ostre tak
-
Tak
-
Tak
-
na tak
-
Zdecydowanie na tak, a przy okazji przydało by się te suszarki doprowadzić do porządku bo dostać mandat przy prędkości 50km/h (sprawdzone) to też lekka przesada.
-
@Xsardes to już od 2 dni nie działa
-
Jestem na tak, dałem się złapać kilka razy i wleciał ogranicznik 20km/h.
-
na tak
-
@Domelek +1. Trauma do jazdy obok przecho została z v1
-
Jestem na tak, jak nie było regulaminu suszenia to jadąc 50km/h SV, zostałem wysuszony 3 razy na krótkim odcinku drogi przez jednego SMa i trochę to boli po kieszeni.
-
Kurwa wariacie na tak
-
Na edycji V1, mógł tylko 1 wysuszyć, a nie nawet 5 przez 1 odcinek. Kwota stanowczo powinna zostać zmniejszona oraz gdy graczy X wysuszył nas, to graczy Y już tego nie może, dopiero po 20-30 sekundach.
Dodatkowo ceny z fotoradarów też jest grubo przesadzona, bo na głównej edycji też były jakoś po 15€ za 1 zdjęcie. -
-
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
-
Z uwagi na zmianę sposobu akceptowania propozycji, poprzez dodanie reguły:
11. Propozycje rozpatrywane są na spotkaniach wewnątrz administracji gdzie przeprowadzane jest głosowanie, którego celem jest wyłonienie najlepszych tematów. Warunkiem akceptacji propozycji, poza zgodnością z regulaminem, jest uzyskanie minimum 50% możliwych głosów na spotkaniu, na którym frekwencja wyniosła przynajmniej 50% całkowitej ilości członków administracji w dniu głosowania.
Propozycja zostaje cofnięta do głównego działu propozycje, a na dniach zostanie poddana głosowaniu wewnątrz administracji, w którym zdecyduje się o jej akceptacji.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i nie uzyskała wymaganego poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie dla 29% głosujących, tym samym zostaje ona odrzucona.
-
-