Kutry
-
Kutry na na starej odsłonie pylife było zajebiste mimo tego ze
płaca nie była najwyższa ale na start praca była okej.
Teraz trzeba wpływac w te pola gdzie jest wiekszy połow ryb a w normalnym miejscu wgl nie dodaje procentów.Zarabianie na tej pracy to tragedia nie pozdrawiam tej osoby co tak ta prace zepsuła łowienie powinno byc w kazdym miejscu a na polu niebieskim wiekszy połow i tyle -
@Jay_Cop
Tutaj się zgodzę z kolega wyżej.
Kutry były fajna pracą na początek.
Teraz ciężko żeby co kolwiek na nich zarobić. -
@Jay_Cop prawda.
-
jestem za
-
Również przyznam rację moim przedmówcom. Ta praca działała zdecydowanie lepiej na oryginalnym serwerze Play Your Life. Raz poszedłem pracować na kutrze na tej odsłonie PYLife. Zawiodłem się po tej pracy, na oryginalnym serwerze połów odbywał się nieustannie, tylko w danych strefach bywał lepszy, a w tej pracy na tym serwerze połów na tyle wolno się odbywał i był tak ograniczony, że 50% połowu udało mi się zebrać niemalże po przepłynięciu nieco ponad okrążenia wokół mapy. Wydaje się być to nieco paradoksalne, bo na starym PYLife do tej pracy wystarczyła karta pływacka i można było pracować, dla początkujących jak znalazł. Obecnie praca wymaga oprócz karty pływackiej również kursu pływackiego i kursu nurkowania co nie było wymagane na oryginalnym serwerze. Patrząc po tym jak ta praca działa przy jej obecnych wymaganiach wydaje się to być nieco takim nieśmiesznym żartem.
-
"Tytuł powinien jak najcelniej opisywać w skrócie propozycje."
Zamykam i przenoszę do archiwum
-
-
-