Propozycja naprawy L1 i H1
-
Witam. Proponuję naprawę błędów z zapisem minut na L1 i H1 a więc dodanie prostego dodatku w postaci zapisywania minut przy np. wleceniu w punkt.
Pozdrawiam. -
Witam. Proponuję naprawę błędów z zapisem minut na L1 i H1 a więc dodanie prostego dodatku w postaci zapisywania minut przy np. wleceniu w punkt.
Pozdrawiam.@psychol Chodzi CI o odświeżanie minut? Czy sprawdzenie? Bo jest komenda /wylatane która pokazuje czas pracy.
-
@psychol Chodzi CI o odświeżanie minut? Czy sprawdzenie? Bo jest komenda /wylatane która pokazuje czas pracy.
@Vertan proponuję to i to. Minuty zapisywane co i odświeżane cyklicznie.. Bo potem są problemy ze zwrotem minut, nikt tego nie zwraca finalnie...
-
@Vertan proponuję to i to. Minuty zapisywane co i odświeżane cyklicznie.. Bo potem są problemy ze zwrotem minut, nikt tego nie zwraca finalnie...
@ShallenSchack Cofanie wylatanych minut występowało wtedy, gdy były networki lub wywalało serwer. Od momentu kiedy to ustało, problem z zanikającymi minutami już nie występuje (bynajmniej ja nie widziałem by ktoś się na to skarżył), chyba, że jest jakiś błąd o którym nie wiemy jeszcze.
-
@ShallenSchack Cofanie wylatanych minut występowało wtedy, gdy były networki lub wywalało serwer. Od momentu kiedy to ustało, problem z zanikającymi minutami już nie występuje (bynajmniej ja nie widziałem by ktoś się na to skarżył), chyba, że jest jakiś błąd o którym nie wiemy jeszcze.
@Vertan występują, akurat miałem networka z winy mijego dostawcy internetu i chwilę później prawie 1,5h lotu poszło na marne. ;/
-
N Nowak przeniósł ten temat z dnia
-
Zostało to już naprawione
-
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Archiwum propozycji dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się