Praca PizzaBoy
-
Witam, chciałbym przedstawić moją propozycję dotyczącą pracy pizzaboya jak wiemy lub nie wiemy jest to najbardziej niedoceniona praca na serwerze bardzo z dużym potencjałem z tego co widziałem sporo ludzi chciałoby ożywić ową pracę więc moja propozycja stworzyć coś na zasadzie jak w rzeczywistości się ma Glovo, Wolf czy też Uber eats system tego wszystkiego mógłby być na zasadzie połączenia pracy taxi i kuriera, polegałoby to na tym że wchodzisz do danej restauracji, knajpy i odbierasz zamówione jedzenie wsiadasz w pojazd i dostarczasz do klienta i dostajesz napiwek za brak jakiejkolwiek stłuczki ewentualnie się zmniejsza % napiwku jak to działa w przypadku taxi ale przechodząc do sedna były by 3 Poziomy PizzaBoya podam przykładowe zarobki:
1lvl- zarobki w okolicach 1.5-2k euro
2lvl- 2.5-4k
3lvl- 4-6.5k
Wbicie na kolejny poziom to ilość dostarczonych przesyłek dam przykład:
1000 dostarczonych zamówień
2000 dostarczonych zamówień
4000 dostarczonych zamówień
Pkt dostarczenia zamówienia były by na zasadzie powiedzmy 5-15 km od danej restauracji i tak samo jak w kurierze dostarczamy przesyłkę pod wskazany adres/ drzwi
Żeby praca była bardziej urozmaicona dodałbym komputer który można zamontować za koszt 4-5k
Do motocykli na zasadzie fiaggo fcrka wayer i cała reszta z tą różnicą że fcrka nrg itd motocyklami mniejszych gabarytów można by było śmigać przez 1lvl i 2lvl w 3lvl już wymagany by był motocykl o większych gabarytach typu way, fiaggo i ewentualnie zaliczyć quada to już do przemyślenia. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie. -
picaboj rework daje like @XeN huju dawaj rework picaboj do huja