[BŁĄD/PROPOZYCJA] Zbugowane blipy graczy i rozbudowa strony
-
Szanowni,
Z uwagi na to, że nie ma na forum odpowiedniego działu do zgłaszania błędów serwerowych przedstawię Wam swoje spostrzeżenia tutaj - w propozycjach.Otóż jak już pewnie część z Was zdążyła zauważyć czasami zdarza się tak, że znika nam z mapy/radaru blip gracza, któremu wbito BW. Raz go widać na minimapie a raz zupełnie nie. Tu jako laik ciężko mi stwierdzić dlaczego się tak dzieje. Nie zauważyłem przy tym innych nieprawidłowości i docelowo ten post ma na celu wykazanie tego błędu.
Korzystając z okazji pozwolę sobie również zaproponować rozbudowę forum, m.in. rozszerzenie kategorii, podkategorii w tym samych działów. Interpretacja niech będzie dowolna. Mógłbym wskazywać palcem czego tutaj brakuje, aby forum wreszcie zaczęło chociaż trochę zrzeszać graczy na różnych płaszczyznach innych niż odwołania, skargi i żale na serwer. Niestety nie znam koncepcji samej Administracji i nie będę przedstawiał tutaj konkretów. Może odgórnie jest ustalone, że tak ma być a Moderatorzy mają nic nie robić i niczym się nie przejmować - tego nie wiem. Podpowiem tylko, że raczej uderzałbym w tym kierunku, aby nasze forum nie było ograniczone jedynie do tematyki samego serwera. Pomysłów jest cała masa a ogranicza nas tylko nasza własna wyobraźnia.
Tu myślę, że nie jedna osoba się z tym zgodzi. Bo zarówno ta jak i poprzednia wersja forum przypomina dość ubogą i mało zachęcającą stronę do przeglądania czy przesiadywania na niej. Trochę głupio, że muszę proponować tak banalne i oczywiste kwestie dot. forum. Mogę się mylić. Może odgórnie takie pomysły są z bomby cancelowane. Może wasza koncepcja jest inna niż przypuszczam, ale po prostu dłużej nie mogę patrzeć jak Moderatorzy są bo są xd
Więc jeśli Administracja ze swoim sztabem 10-ciu osób nie ma do końca czasu na zajmowanie się forum, tworzeniem treści interesujących to błagam dajcie chociaż taką możliwość dla graczy.