[BŁĄD/PROPOZYCJA] Zbugowane blipy graczy i rozbudowa strony
-
Szanowni,
Z uwagi na to, że nie ma na forum odpowiedniego działu do zgłaszania błędów serwerowych przedstawię Wam swoje spostrzeżenia tutaj - w propozycjach.Otóż jak już pewnie część z Was zdążyła zauważyć czasami zdarza się tak, że znika nam z mapy/radaru blip gracza, któremu wbito BW. Raz go widać na minimapie a raz zupełnie nie. Tu jako laik ciężko mi stwierdzić dlaczego się tak dzieje. Nie zauważyłem przy tym innych nieprawidłowości i docelowo ten post ma na celu wykazanie tego błędu.
Korzystając z okazji pozwolę sobie również zaproponować rozbudowę forum, m.in. rozszerzenie kategorii, podkategorii w tym samych działów. Interpretacja niech będzie dowolna. Mógłbym wskazywać palcem czego tutaj brakuje, aby forum wreszcie zaczęło chociaż trochę zrzeszać graczy na różnych płaszczyznach innych niż odwołania, skargi i żale na serwer. Niestety nie znam koncepcji samej Administracji i nie będę przedstawiał tutaj konkretów. Może odgórnie jest ustalone, że tak ma być a Moderatorzy mają nic nie robić i niczym się nie przejmować - tego nie wiem. Podpowiem tylko, że raczej uderzałbym w tym kierunku, aby nasze forum nie było ograniczone jedynie do tematyki samego serwera. Pomysłów jest cała masa a ogranicza nas tylko nasza własna wyobraźnia.
Tu myślę, że nie jedna osoba się z tym zgodzi. Bo zarówno ta jak i poprzednia wersja forum przypomina dość ubogą i mało zachęcającą stronę do przeglądania czy przesiadywania na niej. Trochę głupio, że muszę proponować tak banalne i oczywiste kwestie dot. forum. Mogę się mylić. Może odgórnie takie pomysły są z bomby cancelowane. Może wasza koncepcja jest inna niż przypuszczam, ale po prostu dłużej nie mogę patrzeć jak Moderatorzy są bo są xd
Więc jeśli Administracja ze swoim sztabem 10-ciu osób nie ma do końca czasu na zajmowanie się forum, tworzeniem treści interesujących to błagam dajcie chociaż taką możliwość dla graczy.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się