Trailer GTA VI (czyli nowa era)
-
Zwiastun do GTA VI wyszedł przed chwilą, co myślicie na ten moment wnioskując z trailera?
-
Zwiastun do GTA VI wyszedł przed chwilą, co myślicie na ten moment wnioskując z trailera?
@ShinyCoder
Po obejrzeniu myślę ile będzie kosztowało dostosowanie PC do wymagań -
Wygląda to jak nowa mapa do gta 5 po prostu, więc wcale nie taka ,,nowa era" jak w tytule posta xd
-
Wygląda to jak nowa mapa do gta 5 po prostu, więc wcale nie taka ,,nowa era" jak w tytule posta xd
@Jahowski te shadery i mega wysoka jakość tekstur jednak trochę odstaje od 5
-
@xAsek
Poprawiony RDR2 -
Przed wyjściem trailera byłem przekonany, że gdy tylko go zobaczę to chociaż trochę się podjaram. Lecz będąc szczerym to na mnie osobiście nie zrobił najmniejszego wrażenia - jedyne co faktycznie przykuło moją uwagę to fajniejsze NPC.
Jeżeli są to ujęcia z gry, co będąc szczerym nieco podważam, to skok graficzny w porównaniu do GTA V na ten moment nie jest imponujący. Bardzo w oczy mnie kują stare modele pojazdów jak np. schafter, którego model jest niemalże niezmieniony od GTA IV. Już w piątce mnie kuł ten kontrast między np. Coquette D10 czy Comet S2, które wyglądają jak ich realne odpowiedniki, a obok stoi np. Infernus który jest modelem z czwórki i wygląda na totalnie oderwany od rzeczywistości - tutaj zapowiada się to samo.
Mapa wydaje się być fajna, bardzo duża i zróżnicowana. Samo miasto wydaje się być bardzo realistyczne, a tereny zamiejskie wyglądają jeszcze lepiej. Ale i tak, to nie jest to co oczekiwałbym po 12 latach czekania od pierwszego trailera GTA V. Po prostu, czekali zbyt długo z premierą i zbudowali zbyt wysokie oczekiwania u graczy.
Nie mówię, że to będzie zła gra. Na pewno wprowadzi jakieś nowości, ale ciężko mi wierzyć że będzie tak przełomowa jak poprzednie części. Rockstar bardzo się zmienił przez te lata i chociaż nadal tworzy dobre gry, to już osobiście zaczynam odczuwać, że bardziej niż starać się cały czas budować swoją reputację w górę, to polegają wyłącznie na wyrobionej już marce żeby tylko stale i wyłącznie zarabiać jak najwięcej kasy po jak najprostszej i najszybszej drodze - z perspektywy wielkiej korporacji to same zalety, ale jako gracz oczywiście niezbyt mi się to podoba.
-
Tematy po 5 dniach bez aktywności będą zamykane.
-
D Dekroo zablokował ten temat dnia
-
D Dekroo przeniósł ten temat z Offtopic dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się