Trailer GTA VI (czyli nowa era)
-
Zwiastun do GTA VI wyszedł przed chwilą, co myślicie na ten moment wnioskując z trailera?
-
@ShinyCoder
Po obejrzeniu myślę ile będzie kosztowało dostosowanie PC do wymagań -
Wygląda to jak nowa mapa do gta 5 po prostu, więc wcale nie taka ,,nowa era" jak w tytule posta xd
-
-
@xAsek
Poprawiony RDR2 -
Przed wyjściem trailera byłem przekonany, że gdy tylko go zobaczę to chociaż trochę się podjaram. Lecz będąc szczerym to na mnie osobiście nie zrobił najmniejszego wrażenia - jedyne co faktycznie przykuło moją uwagę to fajniejsze NPC.
Jeżeli są to ujęcia z gry, co będąc szczerym nieco podważam, to skok graficzny w porównaniu do GTA V na ten moment nie jest imponujący. Bardzo w oczy mnie kują stare modele pojazdów jak np. schafter, którego model jest niemalże niezmieniony od GTA IV. Już w piątce mnie kuł ten kontrast między np. Coquette D10 czy Comet S2, które wyglądają jak ich realne odpowiedniki, a obok stoi np. Infernus który jest modelem z czwórki i wygląda na totalnie oderwany od rzeczywistości - tutaj zapowiada się to samo.
Mapa wydaje się być fajna, bardzo duża i zróżnicowana. Samo miasto wydaje się być bardzo realistyczne, a tereny zamiejskie wyglądają jeszcze lepiej. Ale i tak, to nie jest to co oczekiwałbym po 12 latach czekania od pierwszego trailera GTA V. Po prostu, czekali zbyt długo z premierą i zbudowali zbyt wysokie oczekiwania u graczy.
Nie mówię, że to będzie zła gra. Na pewno wprowadzi jakieś nowości, ale ciężko mi wierzyć że będzie tak przełomowa jak poprzednie części. Rockstar bardzo się zmienił przez te lata i chociaż nadal tworzy dobre gry, to już osobiście zaczynam odczuwać, że bardziej niż starać się cały czas budować swoją reputację w górę, to polegają wyłącznie na wyrobionej już marce żeby tylko stale i wyłącznie zarabiać jak najwięcej kasy po jak najprostszej i najszybszej drodze - z perspektywy wielkiej korporacji to same zalety, ale jako gracz oczywiście niezbyt mi się to podoba.
-
Tematy po 5 dniach bez aktywności będą zamykane.
-
-