Skarga na gracz |SMSA|Schłodzony_Bols
-
Data i godzina zdarzenia:04.12.2023
Nick: $KokS$
Nick oskarżonej osoby:|SMSA|Schłodzony_Bols
Mój serial: FC12E54EBA926FB528CD1AF28D0034E2
Opis:Witam. Piszę, te skargę, ze względu na to, że owy gracz wystawił mi nie słusznie mandat. Mandat owy wystawił mi za to, że miałem nie aktualną ofertę pojazdów wypisaną na tablicy. Generalnie w regulaminie jaki jest podany na forum nie ma tam nigdzie słowa, które nakazuje mi zmianę opisu jakie pojazdy aktualnie się znajdują w fabryce, ani też terminu w jakim powinienem to zrobić.
Dowody:
Brak aktualnej oferty pojazdów w komisie. - 04.12.2023 Gracz nie chciał się wstawić na kontrolę komisu.
2000€, 0p. -
Data i godzina zdarzenia:04.12.2023
Nick: $KokS$
Nick oskarżonej osoby:|SMSA|Schłodzony_Bols
Mój serial: FC12E54EBA926FB528CD1AF28D0034E2
Opis:Witam. Piszę, te skargę, ze względu na to, że owy gracz wystawił mi nie słusznie mandat. Mandat owy wystawił mi za to, że miałem nie aktualną ofertę pojazdów wypisaną na tablicy. Generalnie w regulaminie jaki jest podany na forum nie ma tam nigdzie słowa, które nakazuje mi zmianę opisu jakie pojazdy aktualnie się znajdują w fabryce, ani też terminu w jakim powinienem to zrobić.
Dowody:
Brak aktualnej oferty pojazdów w komisie. - 04.12.2023 Gracz nie chciał się wstawić na kontrolę komisu.
2000€, 0p.Witam bardzo serdecznie. Wypowiem się pod skargą skierowaną w moją osobę. Uważam, że mandat został wystawiony prawidłowo. Według regulaminu właściciel ma 48h na pewne zmiany w regulaminie ( od zawsze wliczał się w to asortyment pojazdu). Do tego możesz dorzucić logi, które według Ciebie wskazują na to, że skoro komis jest na sprzedaż to Ciebie w danym momencie nie interesuje regulamin itd...
Tutaj wrzucam ci podpunkty regulaminu:_2.4. Zobowiązuje się do umieszczenia cennika pojazdów z cenami ostatecznymi na tablicach komisu.
_1.3. Po aktualizacji regulaminu właściciel komisu ma 48 godzin (2 dni) na wdrożenie go do swojego biznesu.
A tutaj masz screenshots, że dalej masz bałagan na tablicy i gracz nie wie już sam co jest dostępne w fabryce a co nie.
Nie mam więcej nic do powiedzenia, wykonałem swoją pracę bez łamania przepisów.
Zapraszam do skargi mojego Komendanta @Corleone .Następnym razem zachęcam do współpracy.
Dziękuje i pozdrawiam Inspektor Schlodzony_BOLS Straż Miejska San Andreas. -
Witam bardzo serdecznie. Wypowiem się pod skargą skierowaną w moją osobę. Uważam, że mandat został wystawiony prawidłowo. Według regulaminu właściciel ma 48h na pewne zmiany w regulaminie ( od zawsze wliczał się w to asortyment pojazdu). Do tego możesz dorzucić logi, które według Ciebie wskazują na to, że skoro komis jest na sprzedaż to Ciebie w danym momencie nie interesuje regulamin itd...
Tutaj wrzucam ci podpunkty regulaminu:_2.4. Zobowiązuje się do umieszczenia cennika pojazdów z cenami ostatecznymi na tablicach komisu.
_1.3. Po aktualizacji regulaminu właściciel komisu ma 48 godzin (2 dni) na wdrożenie go do swojego biznesu.
A tutaj masz screenshots, że dalej masz bałagan na tablicy i gracz nie wie już sam co jest dostępne w fabryce a co nie.
Nie mam więcej nic do powiedzenia, wykonałem swoją pracę bez łamania przepisów.
Zapraszam do skargi mojego Komendanta @Corleone .Następnym razem zachęcam do współpracy.
Dziękuje i pozdrawiam Inspektor Schlodzony_BOLS Straż Miejska San Andreas.@Schlodzony_BOLS W punktach jakie wypisałeś masz wyraźnie napisane, że jeżeli zmieni się regulamin komisu to mam go w przeciągu 48h zaktualizować. Nie ma tam nic! napisane, że mam tam umieścić aktualną listę pojazdów jaka znajduję się w fabryce.
Odnosząc się do drugiego podpunktu, który wymieniasz w nim również nie ma określenia jasnego czy chodzi o pojazdy z fabryki czy prywatne. A na dodatek nie ma tam nic, w jakim terminie mam zmienić na tablicy jakie aktualnie są pojazdy w fabryce. -
Z racji na istnienie odrębnego działu ze skargami na funkcjonariuszy SMSA, to właśnie tam powinniśmy pisać skargi odnośnie przewinień funkcjonariusza na służbie. Muszę jednak przyznać, że regulamin komisów w tym zakresie jest nie jasny i od razu zajmę się, by sprecyzować, że na tablicy powinien być aktualny cennik.
Kwestia tego czy mandat był słuszny czy nie pozostaje nadal w kwestii zarządu frakcji. W zależności od tego w jaki sposób zaopiniują skargę, którą już widziałem tam napisałeś, będą egzekwowane ewentualne zadośćuczynienia.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się