Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na gracz |SMSA|Schłodzony_Bols

Skarga na gracz |SMSA|Schłodzony_Bols

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
4 Posty 3 Uczestników 186 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • Krisu303K Niedostępny
    Krisu303K Niedostępny
    Krisu303
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia:04.12.2023
    Nick: $KokS$
    Nick oskarżonej osoby:|SMSA|Schłodzony_Bols
    Mój serial: FC12E54EBA926FB528CD1AF28D0034E2
    Opis:Witam. Piszę, te skargę, ze względu na to, że owy gracz wystawił mi nie słusznie mandat. Mandat owy wystawił mi za to, że miałem nie aktualną ofertę pojazdów wypisaną na tablicy. Generalnie w regulaminie jaki jest podany na forum nie ma tam nigdzie słowa, które nakazuje mi zmianę opisu jakie pojazdy aktualnie się znajdują w fabryce, ani też terminu w jakim powinienem to zrobić.
    Dowody:
    Brak aktualnej oferty pojazdów w komisie. - 04.12.2023 Gracz nie chciał się wstawić na kontrolę komisu.
    2000€, 0p.

S 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    1
    • S Niedostępny
      S Niedostępny
      Schlodzony_BOLS SMSA
      odpowiedział Krisu303 o ostatnio edytowany przez Schlodzony_BOLS

Witam bardzo serdecznie. Wypowiem się pod skargą skierowaną w moją osobę. Uważam, że mandat został wystawiony prawidłowo. Według regulaminu właściciel ma 48h na pewne zmiany w regulaminie ( od zawsze wliczał się w to asortyment pojazdu). Do tego możesz dorzucić logi, które według Ciebie wskazują na to, że skoro komis jest na sprzedaż to Ciebie w danym momencie nie interesuje regulamin itd...
      Tutaj wrzucam ci podpunkty regulaminu:

_2.4. Zobowiązuje się do umieszczenia cennika pojazdów z cenami ostatecznymi na tablicach komisu.

_1.3. Po aktualizacji regulaminu właściciel komisu ma 48 godzin (2 dni) na wdrożenie go do swojego biznesu.

A tutaj masz screenshots, że dalej masz bałagan na tablicy i gracz nie wie już sam co jest dostępne w fabryce a co nie.

-https://imgur.com/EaTovKI

-https://imgur.com/jk44iZI

Nie mam więcej nic do powiedzenia, wykonałem swoją pracę bez łamania przepisów.
      Zapraszam do skargi mojego Komendanta @Corleone .

Następnym razem zachęcam do współpracy.
      Dziękuje i pozdrawiam Inspektor Schlodzony_BOLS Straż Miejska San Andreas.

jinnobols.png

Krisu303K 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      5
      • Krisu303K Niedostępny
        Krisu303K Niedostępny
        Krisu303
        odpowiedział Schlodzony_BOLS o ostatnio edytowany przez

@Schlodzony_BOLS W punktach jakie wypisałeś masz wyraźnie napisane, że jeżeli zmieni się regulamin komisu to mam go w przeciągu 48h zaktualizować. Nie ma tam nic! napisane, że mam tam umieścić aktualną listę pojazdów jaka znajduję się w fabryce.
        Odnosząc się do drugiego podpunktu, który wymieniasz w nim również nie ma określenia jasnego czy chodzi o pojazdy z fabryki czy prywatne. A na dodatek nie ma tam nic, w jakim terminie mam zmienić na tablicy jakie aktualnie są pojazdy w fabryce.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        -2
        • DitruD Niedostępny
          DitruD Niedostępny
          Ditru
          napisał ostatnio edytowany przez

Z racji na istnienie odrębnego działu ze skargami na funkcjonariuszy SMSA, to właśnie tam powinniśmy pisać skargi odnośnie przewinień funkcjonariusza na służbie. Muszę jednak przyznać, że regulamin komisów w tym zakresie jest nie jasny i od razu zajmę się, by sprecyzować, że na tablicy powinien być aktualny cennik.

Kwestia tego czy mandat był słuszny czy nie pozostaje nadal w kwestii zarządu frakcji. W zależności od tego w jaki sposób zaopiniują skargę, którą już widziałem tam napisałeś, będą egzekwowane ewentualne zadośćuczynienia.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
          1
          • DitruD Ditru zablokował ten temat dnia
          • DitruD Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
          • Pierwszy post
            Ostatni post
          0
          • Kategorie
          • Ostatnie
          • Tagi
          • Popularne
          • Użytkownicy
          • Grupy