Skarga na gracz |SMSA|Schłodzony_Bols
-
Data i godzina zdarzenia:04.12.2023
Nick: $KokS$
Nick oskarżonej osoby:|SMSA|Schłodzony_Bols
Mój serial: FC12E54EBA926FB528CD1AF28D0034E2
Opis:Witam. Piszę, te skargę, ze względu na to, że owy gracz wystawił mi nie słusznie mandat. Mandat owy wystawił mi za to, że miałem nie aktualną ofertę pojazdów wypisaną na tablicy. Generalnie w regulaminie jaki jest podany na forum nie ma tam nigdzie słowa, które nakazuje mi zmianę opisu jakie pojazdy aktualnie się znajdują w fabryce, ani też terminu w jakim powinienem to zrobić.
Dowody:
Brak aktualnej oferty pojazdów w komisie. - 04.12.2023 Gracz nie chciał się wstawić na kontrolę komisu.
2000€, 0p. -
Witam bardzo serdecznie. Wypowiem się pod skargą skierowaną w moją osobę. Uważam, że mandat został wystawiony prawidłowo. Według regulaminu właściciel ma 48h na pewne zmiany w regulaminie ( od zawsze wliczał się w to asortyment pojazdu). Do tego możesz dorzucić logi, które według Ciebie wskazują na to, że skoro komis jest na sprzedaż to Ciebie w danym momencie nie interesuje regulamin itd...
Tutaj wrzucam ci podpunkty regulaminu:_2.4. Zobowiązuje się do umieszczenia cennika pojazdów z cenami ostatecznymi na tablicach komisu.
_1.3. Po aktualizacji regulaminu właściciel komisu ma 48 godzin (2 dni) na wdrożenie go do swojego biznesu.
A tutaj masz screenshots, że dalej masz bałagan na tablicy i gracz nie wie już sam co jest dostępne w fabryce a co nie.
Nie mam więcej nic do powiedzenia, wykonałem swoją pracę bez łamania przepisów.
Zapraszam do skargi mojego Komendanta @Corleone .Następnym razem zachęcam do współpracy.
Dziękuje i pozdrawiam Inspektor Schlodzony_BOLS Straż Miejska San Andreas. -
@Schlodzony_BOLS W punktach jakie wypisałeś masz wyraźnie napisane, że jeżeli zmieni się regulamin komisu to mam go w przeciągu 48h zaktualizować. Nie ma tam nic! napisane, że mam tam umieścić aktualną listę pojazdów jaka znajduję się w fabryce.
Odnosząc się do drugiego podpunktu, który wymieniasz w nim również nie ma określenia jasnego czy chodzi o pojazdy z fabryki czy prywatne. A na dodatek nie ma tam nic, w jakim terminie mam zmienić na tablicy jakie aktualnie są pojazdy w fabryce. -
Z racji na istnienie odrębnego działu ze skargami na funkcjonariuszy SMSA, to właśnie tam powinniśmy pisać skargi odnośnie przewinień funkcjonariusza na służbie. Muszę jednak przyznać, że regulamin komisów w tym zakresie jest nie jasny i od razu zajmę się, by sprecyzować, że na tablicy powinien być aktualny cennik.
Kwestia tego czy mandat był słuszny czy nie pozostaje nadal w kwestii zarządu frakcji. W zależności od tego w jaki sposób zaopiniują skargę, którą już widziałem tam napisałeś, będą egzekwowane ewentualne zadośćuczynienia.
-
-