Modernizacja organizacji, dopracowanie strefy DM
-
· Możliwość dodania więcej niż 4 rangi w organizacji na panelu. W wielu organizacjach ułatwiło by sprawę skategoryzowania osób w odpowiednie rangi, tym samym można by było bardziej rozbudowywać strukturę wewnątrz organizacji oraz samą hierarchię.
· W tedy można by było również dodać przypisywanie pojazdów do wyznaczonych rang w organizacji, osoby z niższą/inną rangą nie mogli by jeździć pojazdami które są dla osób z wyższą rangą.
· Możliwość zmiany typu organizacji. Aktualnie jest jeden typ - cywilna, fajną sprawą by było dodanie innych typów np. rządowa, przestępcza itp.
· Fajnym pomysłem również by było wprowadzenie nowości w strefę DM, w niej jest straszny potencjał. Dobrym pomysłem w niej było by dodanie foodtracków, gdzie można kupić broń, apteczkę czy kamizelkę. Może jakieś haracze za hotele? Strefy które organizację przejmują niszcząc innych ludzi?

·Może dodanie możliwości strzelania z pojazdu na strefie DM?
-
· Możliwość dodania więcej niż 4 rangi w organizacji na panelu. W wielu organizacjach ułatwiło by sprawę skategoryzowania osób w odpowiednie rangi, tym samym można by było bardziej rozbudowywać strukturę wewnątrz organizacji oraz samą hierarchię.
· W tedy można by było również dodać przypisywanie pojazdów do wyznaczonych rang w organizacji, osoby z niższą/inną rangą nie mogli by jeździć pojazdami które są dla osób z wyższą rangą.
· Możliwość zmiany typu organizacji. Aktualnie jest jeden typ - cywilna, fajną sprawą by było dodanie innych typów np. rządowa, przestępcza itp.
· Fajnym pomysłem również by było wprowadzenie nowości w strefę DM, w niej jest straszny potencjał. Dobrym pomysłem w niej było by dodanie foodtracków, gdzie można kupić broń, apteczkę czy kamizelkę. Może jakieś haracze za hotele? Strefy które organizację przejmują niszcząc innych ludzi?

·Może dodanie możliwości strzelania z pojazdu na strefie DM?
@Vin_Diesel Dziękujemy za propozycje, modernizacja strefy deathmatch jest zaplanowana na początek roku 2024. Uwzględnimy twój temat w trakcie projektowania.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się