Bankomat obok tirów / naprawa aut
-
Cześć, fajnie by było jak by był bankomat obok tirów, myśle ze to dobry pomysł i jak byście dodali jeszcze ze mechanik tune może sam naprawiać swoje auto za pieniądze tak jak innym graczom, bo wieczorami nie ma tyle graczy i mechaników a pare razy potrzebowałem mechanika żeby auto naprawić, temat do przemyślenia, pozdrawiam Sitar
-
@SitaR Co do samodzielnych napraw pojazdów to bym się wstrzymał, wtedy praca na mechaniku będzie bez sensu, bo każdy sobie podjedzie i naprawi. Fakt, jest mały problem z naprawą pojazdu w porach nocnych, ale można równie dobrze dać zgłoszenie dla mobilnego mechanika, lub zapytać kogoś czy by nie podjechał na stanowisko, wszystko zależy też od dnia. Natomiast co do bankomatu to jestem jak najbardziej za tym.
-
Tak jak napisał Vertan, na ten moment nie ma mowy o zmianie w systemach naprawy pojazdów. Natomiast, bankomat przy tirach jest jak najbardziej dobrym pomysłem, który byłby łatwy i szybki w realizacji, lecz w myśl zasady:
- Zakazuje się pisania wątków, które zawierają więcej niż jedną propozycję. W tym celu tworzymy oddzielny temat dla każdej z nich.
Ten temat zamykam i prosiłbym Ciebie o napisanie oddzielnie krótkiego tematu odnośnie tego bankomatu, aby nie mieszać w propozycjach
-
-