Dopracowanie giełdy offline [Pojazdów]
-
Dodaliście giełdę offline i to jest mega plus, ale jest tak że jak ktoś kupi auto to one zostaję tam jeżeli Nowy kierowca nie weźmie autka to tam stoi sutuacje miałem taką że ktoś kupił 2 waltony i nie zabrał je z giełdy i ja potem dostałem 2 mandaty za parkowanie na giełdzie to nieczyja winna tylko trzeba dopracować temat.
Propozycja jest taka aby dodać coś typu zgłoszenia na 112 lub aby autko zniknęło do przecho po kupnie.
-
Trzeba pomyśleć nad rozwiązaniem tego problemu - myślę, że znikanie po X czasie byłoby rozsądnym rozwiązaniem. Z pewnością też potrzebne - w momencie pisania propozycji - było doinformowanie frakcji o problemie. W przyszłości zostanie zadbane, aby nie doszło do podobnego incydentu.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i nie uzyskała wymaganego poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 41% głosujących, tym samym zostaje odrzucona. Lecz, zgodnie z obietnicą frakcje SAPD i SMSA zostały poinformowane o problemie w związku z czym mam nadzieję, że podobna sytuacja się więcej nie powtórzy.
-