Dodanie systemu bagażników
-
elo, jak wiemy ostatnio jest problem ze znalezieniem mechanika, zalozmy ze peknie nam oponka w bm, a jedynym aktywnym mechem jest ls to musimy przejechac cala mape z max predkoscia 50, jest to dosc meczace.
zatem proponuje dodanie bagaznikow, do takiego bagaznika moglibysmy wsadzic zapasowa opone lub kanister z paliwem, ktore moglibysmy zakupic na stacji benzynowej.
jak by to mialo dzialac, otoz podchodzilibysmy do auta od tylu, klikalibysmy E i otwieralby sie bagaznik, oczywiscie trzeba by bylo to zrobic tak zeby nie mozna bylo komus otwierac bagaznika -
Siemano, sam myślałem kiedyś nad podobną propozycją, mój pomysł to było bardziej coś w stylu dodania opcji tuningu "koło zapasowe".
Natomiast obecnie myślę, że problem tkwi w pracy mechanika - praca powinna przejść gruntowną aktualizację. Według mnie powinna być dodana aktywność na której mechanik mógłby zarabiać podczas bycia na służbie (np. Mech gdy nie ma klientów, pracuje na zapleczu nosi części samochodowe z punktu do punktu i na tym sobie zarabia). Pensja powinna być konkurencyjna, żeby ktokolwiek chciał tam pracować(w takim przypadku wypadałoby również dodać limit pracowników, w jednym czasie na służbie np. max 2 osoby).
-
@mbappe nie jest to zły pomysł, aczkolwiek konkurencyjna pensja na pracy "na zapleczu" mogłaby tak namieszać, że każdy by pracował tam "bo sie bardziej opłaca", a nikt by nie chciał naprawiać aut graczom, chyba ze bylby limit np. 1 osoby na pracy na zapleczu, a reszta mechaników musialaby naprawiac auta normalnie tak jak teraz jest
-
@ccjq Myślę, że dopiero gdyby taki problem się pojawił można by się zastanawiać nad jego rozwiązaniem, na razie nie ma co gdybać. Dodatkowo moja propozycja to tylko przykład, administracja pewnie ogarnęła by to sensownie.
Ps. W razie problemu report na mecha pewnie by wystarczył.
-
System bagażników został dodany na serwer. Pozostałe elementy propozycji być może pojawią się na serwerze w późniejszym czasie. Dziękujemy za złożenie propozycji.
-
-