Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Służby mundurowe
  3. San Andreas Medical Center
  4. Rekrutacja
  5. Archwium
  6. Podanie do frakcji SAMC Badus

Podanie do frakcji SAMC Badus

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archwium
2 Posty 2 Uczestników 159 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • BaduśB Niedostępny
    BaduśB Niedostępny
    Baduś
    napisał ostatnio edytowany przez

Nick: Badus
    Discord: Baduś#0766
    UID: 595
    Serial: * Twój numer seryjny to: C00ACE7E024574F8C7BC113BB76E1A94
    Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak, zapoznałem
    Czy byłeś karany na serwerze:Nie, nie byłem karany
    Coś o sobie: Mam na imie Szymon, ukonczylem 16 lat. Pochodze z województwa Łódzkiego, dokladnie z malej miejscowosci kolo Czestochowy.
    Chodze do technikum o profilu mechanik pojazdów samochodowych. Moje zainteresowania to motoryzacja, Pilka nozna, w wolnych chwilach lubie spedzac czas przed komputerem. Równiez jestem fanem klubu FC Barcelona. Jestem osoba z charakteru mila, punktualna, wrazliwa pomocna, która pomaga chetnie innym, opanowana oraz pozytywnie nastawiona do zycia. Cenie szczerosc oraz optymizm u drugiego cztowieka. Moim najwiekszym marzeniem po szkole sredniej jest byc osoba wysoko postawiona w firmie znajomego.
    Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym? Tak, Byłem na tym serwerze w SAMC na randze Lekarz Rezydent. Znam to RP jak własna kieszeń!

Dlaczego mamy akurat ciebie wybrac?: Mysle, ze nadaje sie do tej frakcji, poniewaz interesuje sie Role Play i zawsze staralem sie oraz staram utrzymac je na bardzo wysokim poziomie. Zawsze wykonuje swoje polecenia wyzszych rang na 110%
    Coś od siebie: Wspominam o torbie R1, Kwiat Polskich Medoli, SAMC na zawsze w sercach

4e3b25a3-9f38-479e-a6a3-effe1a5e2079-image.png

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    2
    • LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossiL Niedostępny
      LouisRossi
      napisał ostatnio edytowany przez

Podanie przyjete, zglos sie do @AwaR w celu ustalenia spotkania oraz dodania do panelu

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      1
      • LouisRossiL LouisRossi zablokował ten temat dnia
      • LouisRossiL LouisRossi przeniósł ten temat z Rekrutacja dnia

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
      • Pierwszy post
        Ostatni post
      0
      • Kategorie
      • Ostatnie
      • Tagi
      • Popularne
      • Użytkownicy
      • Grupy