Podanie do frakcji SAMC Badus
-
Nick: Badus
Discord: Baduś#0766
UID: 595
Serial: * Twój numer seryjny to: C00ACE7E024574F8C7BC113BB76E1A94
Czy zapoznałeś się z regulaminami forum, frakcji oraz serwera?:Tak, zapoznałem
Czy byłeś karany na serwerze:Nie, nie byłem karany
Coś o sobie: Mam na imie Szymon, ukonczylem 16 lat. Pochodze z województwa Łódzkiego, dokladnie z malej miejscowosci kolo Czestochowy.
Chodze do technikum o profilu mechanik pojazdów samochodowych. Moje zainteresowania to motoryzacja, Pilka nozna, w wolnych chwilach lubie spedzac czas przed komputerem. Równiez jestem fanem klubu FC Barcelona. Jestem osoba z charakteru mila, punktualna, wrazliwa pomocna, która pomaga chetnie innym, opanowana oraz pozytywnie nastawiona do zycia. Cenie szczerosc oraz optymizm u drugiego cztowieka. Moim najwiekszym marzeniem po szkole sredniej jest byc osoba wysoko postawiona w firmie znajomego.
Czy posiadasz doświadczenie ze służbami mundurowymi lub ratownictwem medycznym? Tak, Byłem na tym serwerze w SAMC na randze Lekarz Rezydent. Znam to RP jak własna kieszeń!Dlaczego mamy akurat ciebie wybrac?: Mysle, ze nadaje sie do tej frakcji, poniewaz interesuje sie Role Play i zawsze staralem sie oraz staram utrzymac je na bardzo wysokim poziomie. Zawsze wykonuje swoje polecenia wyzszych rang na 110%
Coś od siebie: Wspominam o torbie R1, Kwiat Polskich Medoli, SAMC na zawsze w sercach -
Podanie przyjete, zglos sie do @AwaR w celu ustalenia spotkania oraz dodania do panelu
-
-