Skarga na gracza xinakatri
-
Data i godzina zdarzenia: 16.05.2023 godz 20:01
Nick: |KOMIS|Darkpower
Nick oskarżonej osoby: xinakatri
Mój serial: 2DBB0AEC43418A4BBC6CBBC92767AEB4
Opis: Sprzedałem graczowi na raty Buffalo dnia 16.05.2023 za 80k+pod. Gracz wpłacił 17,9k+pod i miał oddać do 23.05.2023 resztę, czyli 62,1k. Niestety po upływie terminu z graczem nie było czasu, ale postanowiłem że poczekam, gracz odpisał mi na discordzie 25.05.2023, że nie grał ale ma część pieniędzy i mi odda. Otrzymałem 26k oraz informację, że kolejnego dnia otrzymam resztę. Niestety gracz przestał odpowiadać na wiadomości, a pozostało mu do oddania 36,1k. Proszę o ukaranie gracza.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/hYfSkMQ -
Data i godzina zdarzenia: 16.05.2023 godz 20:01
Nick: |KOMIS|Darkpower
Nick oskarżonej osoby: xinakatri
Mój serial: 2DBB0AEC43418A4BBC6CBBC92767AEB4
Opis: Sprzedałem graczowi na raty Buffalo dnia 16.05.2023 za 80k+pod. Gracz wpłacił 17,9k+pod i miał oddać do 23.05.2023 resztę, czyli 62,1k. Niestety po upływie terminu z graczem nie było czasu, ale postanowiłem że poczekam, gracz odpisał mi na discordzie 25.05.2023, że nie grał ale ma część pieniędzy i mi odda. Otrzymałem 26k oraz informację, że kolejnego dnia otrzymam resztę. Niestety gracz przestał odpowiadać na wiadomości, a pozostało mu do oddania 36,1k. Proszę o ukaranie gracza.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/hYfSkMQNie widzę @Darkpower, aby gracz przekazywał Ci 17 900€. Domyślam się, że chodzi tu o to, że z 20 000€ - które otrzymałeś łącznie w okolicach zamawiania/odbioru pojazdu - odjąłeś 2 100€, które najpewniej przekazałeś mu na podatek. Kwoty by się pokrywały, natomiast wolę się upewnić.
Sprzedaż pojazdu ( Najprawdopodobniej za podatek
Przelewy od gracza xinakatri do Ciebie
Przelewy od Ciebie do xinakatr ( Widoczny na screenie )
Na ten moment jeszcze nie nakładam kary z uwagi na drobne niejasności - rozjaśnij mi je tutaj, a ja postaram się możliwie najszybciej odpowiedzieć
-
Zgadza się, gracz miał wpłacić 20k(10k przy zamówieniu jako zaliczka i 10 przy odbiorze), ale gdy wpłacił 10k przy odbiorze okazało się, że nie ma na podatek, dlatego zwróciłem mu 2,1k, stąd napisałem, że kwota, jaką wpłacił to 17,9k
-
Zgadza się, gracz miał wpłacić 20k(10k przy zamówieniu jako zaliczka i 10 przy odbiorze), ale gdy wpłacił 10k przy odbiorze okazało się, że nie ma na podatek, dlatego zwróciłem mu 2,1k, stąd napisałem, że kwota, jaką wpłacił to 17,9k
Gracz został zbanowany. Warunkiem jego odbanowania będzie oddanie zaległej kwoty ( 36 100€ ), lub - tak jak w przypadku poprzednich skarg - polubowne cofnięcie transakcji poprzez przekazanie przez niego pojazdu Tobie, a ty jemu otrzymanej od niego kwoty. Kwestia ta zostanie ustalona wtedy, gry gracz xinakatri napisze apelacje.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia