Skarga na gracza xinakatri
-
Data i godzina zdarzenia: 16.05.2023 godz 20:01
Nick: |KOMIS|Darkpower
Nick oskarżonej osoby: xinakatri
Mój serial: 2DBB0AEC43418A4BBC6CBBC92767AEB4
Opis: Sprzedałem graczowi na raty Buffalo dnia 16.05.2023 za 80k+pod. Gracz wpłacił 17,9k+pod i miał oddać do 23.05.2023 resztę, czyli 62,1k. Niestety po upływie terminu z graczem nie było czasu, ale postanowiłem że poczekam, gracz odpisał mi na discordzie 25.05.2023, że nie grał ale ma część pieniędzy i mi odda. Otrzymałem 26k oraz informację, że kolejnego dnia otrzymam resztę. Niestety gracz przestał odpowiadać na wiadomości, a pozostało mu do oddania 36,1k. Proszę o ukaranie gracza.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/hYfSkMQ -
Nie widzę @Darkpower, aby gracz przekazywał Ci 17 900€. Domyślam się, że chodzi tu o to, że z 20 000€ - które otrzymałeś łącznie w okolicach zamawiania/odbioru pojazdu - odjąłeś 2 100€, które najpewniej przekazałeś mu na podatek. Kwoty by się pokrywały, natomiast wolę się upewnić.
Sprzedaż pojazdu ( Najprawdopodobniej za podatek
Przelewy od gracza xinakatri do Ciebie
Przelewy od Ciebie do xinakatr ( Widoczny na screenie )
Na ten moment jeszcze nie nakładam kary z uwagi na drobne niejasności - rozjaśnij mi je tutaj, a ja postaram się możliwie najszybciej odpowiedzieć
-
Zgadza się, gracz miał wpłacić 20k(10k przy zamówieniu jako zaliczka i 10 przy odbiorze), ale gdy wpłacił 10k przy odbiorze okazało się, że nie ma na podatek, dlatego zwróciłem mu 2,1k, stąd napisałem, że kwota, jaką wpłacił to 17,9k
-
Gracz został zbanowany. Warunkiem jego odbanowania będzie oddanie zaległej kwoty ( 36 100€ ), lub - tak jak w przypadku poprzednich skarg - polubowne cofnięcie transakcji poprzez przekazanie przez niego pojazdu Tobie, a ty jemu otrzymanej od niego kwoty. Kwestia ta zostanie ustalona wtedy, gry gracz xinakatri napisze apelacje.
-
-