Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na członków ekipy
  3. Archiwum
  4. Skarga na [Vertan]

Skarga na [Vertan]

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
9 Posty 4 Uczestników 233 Wyświetlenia 2 Obserwuje
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • maniusWiatruwkaM Niedostępny
    maniusWiatruwkaM Niedostępny
    maniusWiatruwka
    napisał ostatnio edytowany przez

Data i godzina zdarzenia: 17.05.2023 godzina około 22
    Nick: maniusWiatruwka
    Nick oskarżonej osoby: Vertan
    Mój serial: 8B37DB3D8CE64C7381ACE6D9C45BDB02
    Opis: Wczesniejsza moja skarga na gracza KropsoN, moderator zamknął mi skarge z powodu kolesiostwa, ponieważ nawet go nie było na miejscu zdarzenia w grze, a zamyka moją skarge tak o. Pewnie jest kolegą KropsoNa, a ten poprosił go o zamknięcie skrargi. W administracji panuje kolesiostwo. 0 RP.
    Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1812/skarga-na-asapd-kropson --> poprzednia skarga

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    -3
    • maniusWiatruwkaM Niedostępny
      maniusWiatruwka

prosze o przeniesnie do innego działu bo chyba w złym dałem

0
      • VertanV Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
      • K Niedostępny
        K Niedostępny
        KropsoN

Pozwole sobie coś napisać, a więc tak - skarga na mnie była naprawdę śmieszna, ale ta śmieszy jeszcze bardziej bo z Vertanem nigdy nie miałem żadnego kontaktu, więc określenie "kolesiostwa" to Twój cudowny przejaw komediowej wyobraźni.

ps: nic dziwnego że skarga została zamknięta, skoro nie było żadnych sensownych dowodów poza tym, na którym leżysz na środku drogi NA ANIMACJI, a mnie nawet nie ma obok + pomijając sam fakt że wyglądało to tak, że będąc na chodniku wbiegłeś na środek drogi tuż pod radiowóz 🙂

maniusWiatruwkaM 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
        0
        • K KropsoN

Pozwole sobie coś napisać, a więc tak - skarga na mnie była naprawdę śmieszna, ale ta śmieszy jeszcze bardziej bo z Vertanem nigdy nie miałem żadnego kontaktu, więc określenie "kolesiostwa" to Twój cudowny przejaw komediowej wyobraźni.

ps: nic dziwnego że skarga została zamknięta, skoro nie było żadnych sensownych dowodów poza tym, na którym leżysz na środku drogi NA ANIMACJI, a mnie nawet nie ma obok + pomijając sam fakt że wyglądało to tak, że będąc na chodniku wbiegłeś na środek drogi tuż pod radiowóz 🙂

maniusWiatruwka

@KropsoN powiem ci tak kolego na K, bardzo ciekawe, że nie macie żadnego kontatku, a pierwsze co robisz po mojej skardze to piszesz w tym temacie, a nawet nie mogleś wiedzieć, że taka skarga istnieje. Coś się gubisz w zeznaniach, widać, że macie kontakt nie pozdrawiam. Kłamca musi pamietać swoje kłamstwo całe życie. Wstyd mi by się było po takiej frajerskiej akcji w rodzicom pokazywać na oczy. Nie pozdrawiam.

-3
          • VertanV Niedostępny
            VertanV Niedostępny
            Vertan

@maniusWiatruwka może po prostu przegląda często forum, zresztą tak samo jak i ja 😉 Możesz wierzyć lub nie, ale nie kontaktuje się wiele z tym graczem, rozmawiam z wieloma osobami na serwerze, bo to się wiąże poniekąd z moją pracą. Na starym pylife odkąd pamiętam był nawał na taranowanie funkcjonariuszy pełniących swoją służbę, dlatego też gdy mam chwilę, można powiedzieć, że nadzoruję ich pracę, wiele osób z frakcji często prosi mnie o pomoc, bo mają w czymś problem lub nęka ich jakiś gracz, który wszedł tylko po to, by odwalać i taranować. Domagałeś się odszkodowania w postaci 1000euro, nie wiem nawet za co, skoro sam wbiegałeś pod koła, tak jak Ci zresztą napisałem w poprzedniej Twojej skardze, nie muszę Ci o tym przypominać, sam dobrze wiesz jak było. Nie bawią mnie Twoje żarty w środku tygodnia i nawet nie będę tracił na to czasu, bo mam ważniejsze sprawy na głowie. To wszystko ode mnie, nie róbmy zbędnego spamu, bo to bez sensu, poczekajmy na wypowiedź RCON'a. Pozdrawiam.
            @gtkvba

0
            • VertanV Vertan

@maniusWiatruwka może po prostu przegląda często forum, zresztą tak samo jak i ja 😉 Możesz wierzyć lub nie, ale nie kontaktuje się wiele z tym graczem, rozmawiam z wieloma osobami na serwerze, bo to się wiąże poniekąd z moją pracą. Na starym pylife odkąd pamiętam był nawał na taranowanie funkcjonariuszy pełniących swoją służbę, dlatego też gdy mam chwilę, można powiedzieć, że nadzoruję ich pracę, wiele osób z frakcji często prosi mnie o pomoc, bo mają w czymś problem lub nęka ich jakiś gracz, który wszedł tylko po to, by odwalać i taranować. Domagałeś się odszkodowania w postaci 1000euro, nie wiem nawet za co, skoro sam wbiegałeś pod koła, tak jak Ci zresztą napisałem w poprzedniej Twojej skardze, nie muszę Ci o tym przypominać, sam dobrze wiesz jak było. Nie bawią mnie Twoje żarty w środku tygodnia i nawet nie będę tracił na to czasu, bo mam ważniejsze sprawy na głowie. To wszystko ode mnie, nie róbmy zbędnego spamu, bo to bez sensu, poczekajmy na wypowiedź RCON'a. Pozdrawiam.
              @gtkvba

maniusWiatruwka

@Vertan sranie w banie, glupoty piszesz akurat przypadkiem spectowales sobie tego ziutka no no no ciekawe hmmmmm.

VertanV 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
              -1
              • maniusWiatruwkaM maniusWiatruwka

@Vertan sranie w banie, glupoty piszesz akurat przypadkiem spectowales sobie tego ziutka no no no ciekawe hmmmmm.

VertanV Niedostępny
                VertanV Niedostępny
                Vertan

Głupoty to wypisujesz Ty, cytując Twoją poprzednią odpowiedź: "Stałem sobie pod urzędem w LS, nagle przejeżdzał oskrażony ze swoim kolegą w radiowozie i potrącili mnie jak stałem na chodniku. " - Po czym dodajesz zdjęcie jak leży na środku drogi, to o czym to świadczy? Poszkodowany potrącony na chodniku
                wstaje i idzie się położyć na środek jezdni? A może jakaś wróżka przyleciała i przeniosła Cię na swojej miotle? Nie wiem co próbujesz osiągnąć, Twoje poziom kultury pozostawia wiele do życzenia.

0
                • VertanV Vertan

Głupoty to wypisujesz Ty, cytując Twoją poprzednią odpowiedź: "Stałem sobie pod urzędem w LS, nagle przejeżdzał oskrażony ze swoim kolegą w radiowozie i potrącili mnie jak stałem na chodniku. " - Po czym dodajesz zdjęcie jak leży na środku drogi, to o czym to świadczy? Poszkodowany potrącony na chodniku
                  wstaje i idzie się położyć na środek jezdni? A może jakaś wróżka przyleciała i przeniosła Cię na swojej miotle? Nie wiem co próbujesz osiągnąć, Twoje poziom kultury pozostawia wiele do życzenia.

maniusWiatruwka
                  napisał ostatnio edytowany przez maniusWiatruwka

@Vertan skrin jest pokazany jako odwzorowanie sytuacji potracenia, co napisalem. Tak wygladalem po potraceniu

0
                  • AiquitA Niedostępny
                    AiquitA Niedostępny
                    Aiquit
                    napisał ostatnio edytowany przez Aiquit

Skarge odrzucam, Moderator słusznie odrzucił twoja skarge na gracza. Członek frakcji nie ma obowiązku odgrywać RolePlayu na zawołanie w przypadku rzekomego potrącenia. Gdy ty biegasz po ulicy jak "małpa".

2
                    • AiquitA Aiquit zablokował ten temat dnia
                    • AiquitA Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                    Odpowiedz
                    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                    • Najpierw najstarsze
                    • Najpierw najnowsze
                    • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                    • Pierwszy post
                      Ostatni post
                    0
                    • Kategorie
                    • Ostatnie
                    • Tagi
                    • Popularne
                    • Użytkownicy
                    • Grupy