Skarga na [Vertan]
-
Data i godzina zdarzenia: 17.05.2023 godzina około 22
Nick: maniusWiatruwka
Nick oskarżonej osoby: Vertan
Mój serial: 8B37DB3D8CE64C7381ACE6D9C45BDB02
Opis: Wczesniejsza moja skarga na gracza KropsoN, moderator zamknął mi skarge z powodu kolesiostwa, ponieważ nawet go nie było na miejscu zdarzenia w grze, a zamyka moją skarge tak o. Pewnie jest kolegą KropsoNa, a ten poprosił go o zamknięcie skrargi. W administracji panuje kolesiostwo. 0 RP.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://forum.pylife-rpg.pl/topic/1812/skarga-na-asapd-kropson --> poprzednia skarga -
prosze o przeniesnie do innego działu bo chyba w złym dałem
-
V Vertan przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
-
Pozwole sobie coś napisać, a więc tak - skarga na mnie była naprawdę śmieszna, ale ta śmieszy jeszcze bardziej bo z Vertanem nigdy nie miałem żadnego kontaktu, więc określenie "kolesiostwa" to Twój cudowny przejaw komediowej wyobraźni.
ps: nic dziwnego że skarga została zamknięta, skoro nie było żadnych sensownych dowodów poza tym, na którym leżysz na środku drogi NA ANIMACJI, a mnie nawet nie ma obok + pomijając sam fakt że wyglądało to tak, że będąc na chodniku wbiegłeś na środek drogi tuż pod radiowóz

-
Pozwole sobie coś napisać, a więc tak - skarga na mnie była naprawdę śmieszna, ale ta śmieszy jeszcze bardziej bo z Vertanem nigdy nie miałem żadnego kontaktu, więc określenie "kolesiostwa" to Twój cudowny przejaw komediowej wyobraźni.
ps: nic dziwnego że skarga została zamknięta, skoro nie było żadnych sensownych dowodów poza tym, na którym leżysz na środku drogi NA ANIMACJI, a mnie nawet nie ma obok + pomijając sam fakt że wyglądało to tak, że będąc na chodniku wbiegłeś na środek drogi tuż pod radiowóz

@KropsoN powiem ci tak kolego na K, bardzo ciekawe, że nie macie żadnego kontatku, a pierwsze co robisz po mojej skardze to piszesz w tym temacie, a nawet nie mogleś wiedzieć, że taka skarga istnieje. Coś się gubisz w zeznaniach, widać, że macie kontakt nie pozdrawiam. Kłamca musi pamietać swoje kłamstwo całe życie. Wstyd mi by się było po takiej frajerskiej akcji w rodzicom pokazywać na oczy. Nie pozdrawiam.
-
@maniusWiatruwka może po prostu przegląda często forum, zresztą tak samo jak i ja
Możesz wierzyć lub nie, ale nie kontaktuje się wiele z tym graczem, rozmawiam z wieloma osobami na serwerze, bo to się wiąże poniekąd z moją pracą. Na starym pylife odkąd pamiętam był nawał na taranowanie funkcjonariuszy pełniących swoją służbę, dlatego też gdy mam chwilę, można powiedzieć, że nadzoruję ich pracę, wiele osób z frakcji często prosi mnie o pomoc, bo mają w czymś problem lub nęka ich jakiś gracz, który wszedł tylko po to, by odwalać i taranować. Domagałeś się odszkodowania w postaci 1000euro, nie wiem nawet za co, skoro sam wbiegałeś pod koła, tak jak Ci zresztą napisałem w poprzedniej Twojej skardze, nie muszę Ci o tym przypominać, sam dobrze wiesz jak było. Nie bawią mnie Twoje żarty w środku tygodnia i nawet nie będę tracił na to czasu, bo mam ważniejsze sprawy na głowie. To wszystko ode mnie, nie róbmy zbędnego spamu, bo to bez sensu, poczekajmy na wypowiedź RCON'a. Pozdrawiam.
@gtkvba -
@maniusWiatruwka może po prostu przegląda często forum, zresztą tak samo jak i ja
Możesz wierzyć lub nie, ale nie kontaktuje się wiele z tym graczem, rozmawiam z wieloma osobami na serwerze, bo to się wiąże poniekąd z moją pracą. Na starym pylife odkąd pamiętam był nawał na taranowanie funkcjonariuszy pełniących swoją służbę, dlatego też gdy mam chwilę, można powiedzieć, że nadzoruję ich pracę, wiele osób z frakcji często prosi mnie o pomoc, bo mają w czymś problem lub nęka ich jakiś gracz, który wszedł tylko po to, by odwalać i taranować. Domagałeś się odszkodowania w postaci 1000euro, nie wiem nawet za co, skoro sam wbiegałeś pod koła, tak jak Ci zresztą napisałem w poprzedniej Twojej skardze, nie muszę Ci o tym przypominać, sam dobrze wiesz jak było. Nie bawią mnie Twoje żarty w środku tygodnia i nawet nie będę tracił na to czasu, bo mam ważniejsze sprawy na głowie. To wszystko ode mnie, nie róbmy zbędnego spamu, bo to bez sensu, poczekajmy na wypowiedź RCON'a. Pozdrawiam.
@gtkvba@Vertan sranie w banie, glupoty piszesz akurat przypadkiem spectowales sobie tego ziutka no no no ciekawe hmmmmm.
-
@Vertan sranie w banie, glupoty piszesz akurat przypadkiem spectowales sobie tego ziutka no no no ciekawe hmmmmm.
Głupoty to wypisujesz Ty, cytując Twoją poprzednią odpowiedź: "Stałem sobie pod urzędem w LS, nagle przejeżdzał oskrażony ze swoim kolegą w radiowozie i potrącili mnie jak stałem na chodniku. " - Po czym dodajesz zdjęcie jak leży na środku drogi, to o czym to świadczy? Poszkodowany potrącony na chodniku
wstaje i idzie się położyć na środek jezdni? A może jakaś wróżka przyleciała i przeniosła Cię na swojej miotle? Nie wiem co próbujesz osiągnąć, Twoje poziom kultury pozostawia wiele do życzenia. -
Głupoty to wypisujesz Ty, cytując Twoją poprzednią odpowiedź: "Stałem sobie pod urzędem w LS, nagle przejeżdzał oskrażony ze swoim kolegą w radiowozie i potrącili mnie jak stałem na chodniku. " - Po czym dodajesz zdjęcie jak leży na środku drogi, to o czym to świadczy? Poszkodowany potrącony na chodniku
wstaje i idzie się położyć na środek jezdni? A może jakaś wróżka przyleciała i przeniosła Cię na swojej miotle? Nie wiem co próbujesz osiągnąć, Twoje poziom kultury pozostawia wiele do życzenia.@Vertan skrin jest pokazany jako odwzorowanie sytuacji potracenia, co napisalem. Tak wygladalem po potraceniu
-
Skarge odrzucam, Moderator słusznie odrzucił twoja skarge na gracza. Członek frakcji nie ma obowiązku odgrywać RolePlayu na zawołanie w przypadku rzekomego potrącenia. Gdy ty biegasz po ulicy jak "małpa".
-
A Aiquit zablokował ten temat dnia
-
A Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się