Krótkofalówki dla USM
-
Uważam że USM powinny mieć Krótkofalówki nie jak pełnoprawni członkowie SMSA z dostępem do wszystkiego. Sugeruje dodanie odzielnych krótkofalówek dla USM gdzie mogą się komunikować z innymi pracownikami USM jak i OPSM(Zgłaszanie problemów,Łamanie regulaminu przez współ strażnika oraz nadzór nad treściami na czacie krótkofalówki) by to polepszyło współprace USM z OPSM i to jest o 100% lepsze niż szukanie OPSM na f4 i pisanie strażnikowi na /pm
-
Jestem na NIE.
Argument jest prosty. USM często popełnia błędy dla tego za czasów V1 powołałem podgrupę OPSM. Liczba tych osób nie składa się z 4-6 ludzi. lecz może nawet do 30-40. Frakcja ruszy z akademią to i będzie OPSM a i też SMSA będzie pilnować i dbać o USM. Macie jedno zadanie Suszyć i przestrzegać regulaminu pomiaru prędkości, OPSM,SMSA to pełno prawni członkowie frakcji z dodatkowym zadaniem. Jako SMSA na 100% nie zgodzimy się na krótkofalówki czy też dodanie dla was oddzielnych krótkofalówek, to nie wypaliło nawet na v1. Mam nadzieje że rozumiesz. A jeśli ktoś z USM potrzebuje pomocy lub barierek zawsze może napisać na PM do kogoś z SMSA a ta osoba poinformuje OPSM lub podjedzie sama i zrobi co trzeba.
Tyle w temacie -
Brak poparcia, zamykam.
-
-