Przejdź do treści
  • Kategorie
  • Ostatnie
  • Tagi
  • Popularne
  • Użytkownicy
  • Grupy
Zwiń
Logo forum
  1. Start
  2. Skargi na graczy
  3. Archiwum
  4. Skarga na rzulty

Skarga na rzulty

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Archiwum
11 Posty 3 Uczestników 239 Wyświetlenia
  • Najpierw najstarsze
  • Najpierw najnowsze
  • Najwięcej głosów
Odpowiedz
  • Odpowiedz, zakładając nowy temat
Zaloguj się, aby odpowiedzieć
Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
  • N Niedostępny
    N Niedostępny
    Nastukany*
    napisał ostatnio edytowany przez Nastukany*

Data i godzina zdarzenia: 28.04.2023
    Nick: Nastukany*
    Nick oskarżonej osoby: rzulty zmienił nick teraz pod tym nickiem jest ktoś kto ma 0.25h przegrane -,-
    Mój serial: B009073AB3EBB515616D328FB353AE94
    Opis: sprzedałem temu panu tahome po sprzedaży spytał się czy sprzedam też stratuma umówiliśmy się że jutro go kupi , nadszedł kolejny dzien odezwałem sie do niego na dsc czy nadal chce stratuma bo nie wiem czy nie tuningować po rozmowach doszliśmy do tego iż on mi daje 52k i 7k do jutra ( czyli 29.04.2023 ) lecz przestał się odzywać odczekałem kilka dni no bo każdemu może coś wypaść lecz gracz do dnia dzisiejszego mi nie odpisuje i zmienił nick ponieważ teraz pod nickiem rzulty jest gościu co ma niecałe pół godziny przegrane ... mam nadzieje na szybką kare dla tego pana ;/
    Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/tPcePzJ
    edit: gracz zablokował mnie również na dsc

rzultyR 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
    0
    • N Nastukany*

Data i godzina zdarzenia: 28.04.2023
      Nick: Nastukany*
      Nick oskarżonej osoby: rzulty zmienił nick teraz pod tym nickiem jest ktoś kto ma 0.25h przegrane -,-
      Mój serial: B009073AB3EBB515616D328FB353AE94
      Opis: sprzedałem temu panu tahome po sprzedaży spytał się czy sprzedam też stratuma umówiliśmy się że jutro go kupi , nadszedł kolejny dzien odezwałem sie do niego na dsc czy nadal chce stratuma bo nie wiem czy nie tuningować po rozmowach doszliśmy do tego iż on mi daje 52k i 7k do jutra ( czyli 29.04.2023 ) lecz przestał się odzywać odczekałem kilka dni no bo każdemu może coś wypaść lecz gracz do dnia dzisiejszego mi nie odpisuje i zmienił nick ponieważ teraz pod nickiem rzulty jest gościu co ma niecałe pół godziny przegrane ... mam nadzieje na szybką kare dla tego pana ;/
      Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/tPcePzJ
      edit: gracz zablokował mnie również na dsc

rzultyR Niedostępny
      rzultyR Niedostępny
      rzulty
      napisał ostatnio edytowany przez

nie wiem o czym ty mowisz gosteczku

N 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
      0
      • rzultyR rzulty

N Niedostępny
        N Niedostępny
        Nastukany*

@rzulty napisał w Skarga na rzulty:

już w chuja nie wal gosteczku wszystko masz na dsc jesteś oszustem i jesteś niesłowny i tyle oddawaj moje 7k i tyle czekam na wypowiedź adm

0
        • N Nastukany*

@rzulty napisał w Skarga na rzulty:

już w chuja nie wal gosteczku wszystko masz na dsc jesteś oszustem i jesteś niesłowny i tyle oddawaj moje 7k i tyle czekam na wypowiedź adm

rzultyR Niedostępny
          rzultyR Niedostępny
          rzulty

łot? jestem pewien ze nic na dc z toba nie pisalem+ nie mozna brac umów, sprzedazy na raty na discordzie ok az taki glupi nie jestem

0
          • rzultyR rzulty

łot? jestem pewien ze nic na dc z toba nie pisalem+ nie mozna brac umów, sprzedazy na raty na discordzie ok az taki glupi nie jestem

N Niedostępny
            N Niedostępny
            Nastukany*

@rzulty weź się nie pogrążaj mówiłeś ze masz mute i nie odpisywałeś na serwerze logi są ceju także nawet jeśli nie odzyskam tych pieniędzy to jesteś parówa i tyle 😛

0
            • N Nastukany*

@rzulty weź się nie pogrążaj mówiłeś ze masz mute i nie odpisywałeś na serwerze logi są ceju także nawet jeśli nie odzyskam tych pieniędzy to jesteś parówa i tyle 😛

rzultyR Niedostępny
              rzultyR Niedostępny
              rzulty

nic takiego nie mówiłem okok, apelka do odrzucenia nic w logach nie ma

0
              • rzultyR rzulty

nic takiego nie mówiłem okok, apelka do odrzucenia nic w logach nie ma

N Niedostępny
                N Niedostępny
                Nastukany*
                napisał ostatnio edytowany przez Nastukany*

@rzulty nie cwaniakuj gościu bys był uczciwy chociaż a nie na 7k opierdalać szkoda mi ciebie człowieku czekam na odp adm a nie twoje unikanie prawdy wszystko jest na ss czarno na białym typie a to że na serwerze tego nie pisaliśmy bo nie odpisywałeś a po napisaniu do cb na dsc stwierdziłeś że masz mute .. https://imgur.com/a/4pqCXB3
                i lepiej już nie pisz tych wypocin bo tylko debila z siebie robisz.

0
                • N Nastukany*

@rzulty nie cwaniakuj gościu bys był uczciwy chociaż a nie na 7k opierdalać szkoda mi ciebie człowieku czekam na odp adm a nie twoje unikanie prawdy wszystko jest na ss czarno na białym typie a to że na serwerze tego nie pisaliśmy bo nie odpisywałeś a po napisaniu do cb na dsc stwierdziłeś że masz mute .. https://imgur.com/a/4pqCXB3
                  i lepiej już nie pisz tych wypocin bo tylko debila z siebie robisz.

rzultyR Niedostępny
                  rzultyR Niedostępny
                  rzulty

to ty sie pajacu pociszxd placz placzo 7k

0
                  • rzultyR rzulty

to ty sie pajacu pociszxd placz placzo 7k

N Niedostępny
                    N Niedostępny
                    Nastukany*

@rzulty coś ci długo zajęło myślenie nad tym xdd nie obrażaj i nie poniżaj się typie nie płacze o 7k bo mam to tam gdzie słońce nie dochodzi poprostu ma ciebie spotkać kara za bycie niesłowną parówką 😄 i żeby każdy to zobaczył i wiedział jaki jesteś niech wisi ta skarga nawet i miesiąc wisi mi to 😛

0
                    • N Nastukany*

@rzulty coś ci długo zajęło myślenie nad tym xdd nie obrażaj i nie poniżaj się typie nie płacze o 7k bo mam to tam gdzie słońce nie dochodzi poprostu ma ciebie spotkać kara za bycie niesłowną parówką 😄 i żeby każdy to zobaczył i wiedział jaki jesteś niech wisi ta skarga nawet i miesiąc wisi mi to 😛

rzultyR Niedostępny
                      rzultyR Niedostępny
                      rzulty
                      napisał ostatnio edytowany przez rzulty

nie zagladam na forum co chwile

nie spotka mnie kara żadna placzku poZDRo

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                      0
                      • AiquitA Niedostępny
                        AiquitA Niedostępny
                        Aiquit

@rzulty jakbyś zajrzał na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane że gramy fair, w dodatku widać na screenshocie ze poinformowałeś poszkodowanego o tym że posiadasz wyciszenie, nie będę owijał w bawełnę - nie chcesz współpracować i będziesz próbował oszukiwać administracje i poszkodowanego w zaistniałej sytuacji zostajesz po prostu zbanowany.

7.000 euro zostanie zwrócone na twoje konto @Nastukany w momencie kiedy gracz napisze apelacje od bana, bedzie to jeden z jego wymogów.

Skarge przyjmuje.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź
                        0
                        • AiquitA Aiquit zablokował ten temat dnia
                        • AiquitA Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                        Odpowiedz
                        • Odpowiedz, zakładając nowy temat
                        Zaloguj się, aby odpowiedzieć
                        • Najpierw najstarsze
                        • Najpierw najnowsze
                        • Najwięcej głosów

• Zaloguj się

• Nie masz konta? Zarejestruj się

• Aby wyszukiwać zaloguj się lub zarejestruj.
                        • Pierwszy post
                          Ostatni post
                        0
                        • Kategorie
                        • Ostatnie
                        • Tagi
                        • Popularne
                        • Użytkownicy
                        • Grupy