Skarga na rzulty
-
Data i godzina zdarzenia: 28.04.2023
Nick: Nastukany*
Nick oskarżonej osoby: rzulty zmienił nick teraz pod tym nickiem jest ktoś kto ma 0.25h przegrane -,-
Mój serial: B009073AB3EBB515616D328FB353AE94
Opis: sprzedałem temu panu tahome po sprzedaży spytał się czy sprzedam też stratuma umówiliśmy się że jutro go kupi , nadszedł kolejny dzien odezwałem sie do niego na dsc czy nadal chce stratuma bo nie wiem czy nie tuningować po rozmowach doszliśmy do tego iż on mi daje 52k i 7k do jutra ( czyli 29.04.2023 ) lecz przestał się odzywać odczekałem kilka dni no bo każdemu może coś wypaść lecz gracz do dnia dzisiejszego mi nie odpisuje i zmienił nick ponieważ teraz pod nickiem rzulty jest gościu co ma niecałe pół godziny przegrane ... mam nadzieje na szybką kare dla tego pana ;/
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/tPcePzJ
edit: gracz zablokował mnie również na dsc -
nie wiem o czym ty mowisz gosteczku
-
@rzulty napisał w Skarga na rzulty:
nie wiem o czym ty mowisz gosteczku
już w chuja nie wal gosteczku wszystko masz na dsc jesteś oszustem i jesteś niesłowny i tyle oddawaj moje 7k i tyle czekam na wypowiedź adm
-
łot? jestem pewien ze nic na dc z toba nie pisalem+ nie mozna brac umów, sprzedazy na raty na discordzie ok az taki glupi nie jestem
-
@rzulty weź się nie pogrążaj mówiłeś ze masz mute i nie odpisywałeś na serwerze logi są ceju także nawet jeśli nie odzyskam tych pieniędzy to jesteś parówa i tyle
-
nic takiego nie mówiłem okok, apelka do odrzucenia nic w logach nie ma
-
@rzulty nie cwaniakuj gościu bys był uczciwy chociaż a nie na 7k opierdalać szkoda mi ciebie człowieku czekam na odp adm a nie twoje unikanie prawdy wszystko jest na ss czarno na białym typie a to że na serwerze tego nie pisaliśmy bo nie odpisywałeś a po napisaniu do cb na dsc stwierdziłeś że masz mute .. https://imgur.com/a/4pqCXB3
i lepiej już nie pisz tych wypocin bo tylko debila z siebie robisz. -
to ty sie pajacu pociszxd placz placzo 7k
-
@rzulty coś ci długo zajęło myślenie nad tym xdd nie obrażaj i nie poniżaj się typie nie płacze o 7k bo mam to tam gdzie słońce nie dochodzi poprostu ma ciebie spotkać kara za bycie niesłowną parówką i żeby każdy to zobaczył i wiedział jaki jesteś niech wisi ta skarga nawet i miesiąc wisi mi to
-
nie zagladam na forum co chwile
nie spotka mnie kara żadna placzku poZDRo
-
@rzulty jakbyś zajrzał na serwerze pod F1 w zakładkę zasady gry. Jest jasno napisane że gramy fair, w dodatku widać na screenshocie ze poinformowałeś poszkodowanego o tym że posiadasz wyciszenie, nie będę owijał w bawełnę - nie chcesz współpracować i będziesz próbował oszukiwać administracje i poszkodowanego w zaistniałej sytuacji zostajesz po prostu zbanowany.
7.000 euro zostanie zwrócone na twoje konto @Nastukany w momencie kiedy gracz napisze apelacje od bana, bedzie to jeden z jego wymogów.
Skarge przyjmuje.
-
-