Skarga na gracza TheFrog
-
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 20:15
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: TheFrog
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16HJHN7aBMoW26/3A4QLIo4FkVg?invite=cr-MSxpdHQsMTgyMDgyODc4LA -
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 20:15
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: TheFrog
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16HJHN7aBMoW26/3A4QLIo4FkVg?invite=cr-MSxpdHQsMTgyMDgyODc4LA@kawIor Sytuacja nie do końca wyglądała jak przedstawia to kolega.
Sam stałem z 20 minut na tune i ogarniałem oba stanowiska tzn. naprawę i tunera jak i lakiernię. Gość przyszedł w momencie gdy naprawiałem samochód a gdy wróciłem na tune już twierdził że to ja się wbiłem. Oczywiście można było się dogadać. Lecz mam świadka że moja wersja jest prawdziwa @Herusiek . Zamontowałem mu części i oddałem całe tune LV. -
@kawIor Sytuacja nie do końca wyglądała jak przedstawia to kolega.
Sam stałem z 20 minut na tune i ogarniałem oba stanowiska tzn. naprawę i tunera jak i lakiernię. Gość przyszedł w momencie gdy naprawiałem samochód a gdy wróciłem na tune już twierdził że to ja się wbiłem. Oczywiście można było się dogadać. Lecz mam świadka że moja wersja jest prawdziwa @Herusiek . Zamontowałem mu części i oddałem całe tune LV.@TheFrog hahahaha, ziomek co ty kłamiesz, stałem na tune od samego poczstku i z niego nie schodziłem. Potwierdzić to może junior moderator Fezzi, ktory był tam pare razy i interweniował w innej sprawie. Również AdriaNoo mógłby to potwierdzić jezeli pamięta bo tez tam zaglądał. Kłamanie na forum na swoją korzyść to słaba forma obrony. A nawet gdyby nie było dowodów na to, to i tak zszedłeś ze stanowiska i się na nie wepchnąłes bez pytania.
-
Gracz został ukarany zakazem pracy na 2 dni. Zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się