Skarga na gracza TheFrog
-
Data i godzina zdarzenia: 27.04.2023 20:15
Nick: kawIor
Nick oskarżonej osoby: TheFrog
Mój serial: 2FBECF598657138BD1487137E11FE223
Opis: Gracz wraz ze swoim kolegom bez pytania weszli mi na stanowisko z tune po czym zamontowali sobie jakąś część i odjechali bez słowa.
Dowody w postaci logów lub screenshotów:
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/16HJHN7aBMoW26/3A4QLIo4FkVg?invite=cr-MSxpdHQsMTgyMDgyODc4LA -
@kawIor Sytuacja nie do końca wyglądała jak przedstawia to kolega.
Sam stałem z 20 minut na tune i ogarniałem oba stanowiska tzn. naprawę i tunera jak i lakiernię. Gość przyszedł w momencie gdy naprawiałem samochód a gdy wróciłem na tune już twierdził że to ja się wbiłem. Oczywiście można było się dogadać. Lecz mam świadka że moja wersja jest prawdziwa @Herusiek . Zamontowałem mu części i oddałem całe tune LV. -
@TheFrog hahahaha, ziomek co ty kłamiesz, stałem na tune od samego poczstku i z niego nie schodziłem. Potwierdzić to może junior moderator Fezzi, ktory był tam pare razy i interweniował w innej sprawie. Również AdriaNoo mógłby to potwierdzić jezeli pamięta bo tez tam zaglądał. Kłamanie na forum na swoją korzyść to słaba forma obrony. A nawet gdyby nie było dowodów na to, to i tak zszedłeś ze stanowiska i się na nie wepchnąłes bez pytania.
-
Gracz został ukarany zakazem pracy na 2 dni. Zamykam.
-
-