Poprawienie jakości rozgrywki.
-
Jak dobrze wiemy serwer jest odwzorowany 1 do 1 do starego pyla z kilkoma zmianami.
Rozgrywka jest dość monotonna i nudna, brak jakiś większych aktualizacji, same lekkie zmiany.Co proponuję?
Poprawić jakość rozgrywki:
- Dodać nowe prace.
- stworzyć ciekawe eventy które zachęcą graczy do rozgrywki.
- zostawić taxo taki jakie było pod warunkiem dłuższego oczekiwania na kurs.
- Rozwijać powoli rozgrywkę.
- Sprawić aby ekonomia była sprawna i adekwatna do poziomu rozgrywki.
Pozdrawiam.
-
Jak dobrze wiemy serwer jest odwzorowany 1 do 1 do starego pyla z kilkoma zmianami.
Rozgrywka jest dość monotonna i nudna, brak jakiś większych aktualizacji, same lekkie zmiany.Co proponuję?
Poprawić jakość rozgrywki:
- Dodać nowe prace.
- stworzyć ciekawe eventy które zachęcą graczy do rozgrywki.
- zostawić taxo taki jakie było pod warunkiem dłuższego oczekiwania na kurs.
- Rozwijać powoli rozgrywkę.
- Sprawić aby ekonomia była sprawna i adekwatna do poziomu rozgrywki.
Pozdrawiam.
@Skiusz nie jest 1:1
-
@Skiusz nie jest 1:1
@poszkodowany Umiesz czytać bo mi się zdaję zę nie. Napisłem wyraźnie ze jest kilka zmian
-
@poszkodowany Umiesz czytać bo mi się zdaję zę nie. Napisłem wyraźnie ze jest kilka zmian
@Skiusz no to albo 1:1 albo nie zastanów sie
-
- Zakazuje się pisania wątków, które zawierają więcej niż jedną propozycję. W tym celu tworzymy oddzielny temat dla każdej z nich.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Masz dość przewijania tych samych postów za każdą wizytą? Po zarejestrowaniu konta zawsze wrócisz dokładnie do tego samego miejsca, w którym byłeś wcześniej, możesz wtedy również wybrać opcję otrzymywania powiadomień nowych odpowiedziach (e-mailem lub powiadomieniem push). Będziesz też mógł zapisywać zakładki i głosować na posty, aby okazać uznanie innym członkom społeczności.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się