Ciastek15
-
[center]

Pochwały dla Moderatora @Ciastek15 [/center] -
Pochwalający/a: tgsirk.tj
Pochwalany/a: Ciastek15
Powód:
Ciastek15, niech zatrzęsienie aplauzu zaleje Twoją skrzynkę odbiorczą, gdyż Twoja praca na serwerze MTA zasługuje na najwyższe uznanie. W świecie pełnym chaosu i nieporządku, Ty, jako prawdziwy bohater, dążysz do sprawiedliwości i harmonii na serwerze.Dzięki Twojemu oddaniu i niezłomności, gracze serwera MTA mogą cieszyć się prawdziwie satysfakcjonującym doświadczeniem. Twoja niezwykła wiedza, zrozumienie dla innych oraz profesjonalizm sprawiają, że każdy uczestnik serwera może liczyć na sprawiedliwość i pomoc w trudnych sytuacjach.
Nie sposób pominąć Twojego świetnego poczucia humoru, które często rozjaśnia atmosferę i sprawia, że nawet najbardziej napięte chwile zamieniają się w miłe wspomnienia. Jesteś jak słońce, które rozprasza mroczne chmury nieporozumień i spięć na serwerze.
Ciastek15, Twoja cierpliwość wobec graczy i umiejętność rozwiązania każdego konfliktu stanowią dowód na Twoją niezwykłą empatię i umiejętność słuchania. Jesteś wzorem dla innych moderatorów i dążysz do doskonałości, przez co cały serwer MTA staje się lepszym miejscem dla każdego.
Twoja obecność na serwerze MTA daje poczucie bezpieczeństwa i sprawia, że każdy czuje się szanowany i traktowany sprawiedliwie. Jesteś prawdziwym strażnikiem porządku, któremu z całego serca dziękujemy za jego nieocenione zaangażowanie i poświęcenie.
Niech ten pokłon uznania będzie wyrazem naszego szacunku dla Ciastek15 - moderatora serwera MTA, który swoją postawą i pracą daje przykład, jak tworzyć wyjątkowe wspólnoty w świecie wirtualnym. Dziękujemy Ci, Ciastek15, za wszystko, co robisz dla nas. Jesteś wzorem, którym warto się inspirować.
-
Pochwalający/a: madziola
Pochwalany/a: Ciastek 15, Junior Moderator
Powód: Jest mi niezmiernie miło móc napisać pochwałę na temat moderatora serwera MTA o nicku Ciastek15.
Od momentu, kiedy dołączył do zespołu moderatorów, Ciastek15 wykazuje się nie tylko doskonałą znajomością zasad panujących na serwerze, ale także wysoką kulturą osobistą i empatią wobec innych użytkowników. Zawsze zachowuje spokój i profesjonalizm, nawet w sytuacjach trudnych i napiętych.
Ciastek15 wykazuje również dużą aktywność na serwerze, czuwa nad porządkiem i dba o to, aby każdy użytkownik czuł się mile widziany i miał możliwość korzystania z serwera bez obaw o nieodpowiednie zachowanie innych graczy.
Jego zaangażowanie i dbałość o dobre relacje na serwerze zdecydowanie wpływa pozytywnie na atmosferę panującą na serwerze, co z pewnością przyciąga nowych graczy i powoduje, że ci, którzy już korzystają z usług serwera, chętnie do niego wracają.
Jestem przekonana, że dzięki takim moderatorom jak Ciastek15, serwery MTA są bezpieczniejsze i przyjaźniejsze dla użytkowników, a społeczność graczy może cieszyć się wspaniałą rozrywką i emocjonującymi wyzwaniami.Dlatego też, chciałabym wyrazić swoją pełną aprobatę i uznanie dla Ciastek15 za jego pracę i zaangażowanie na serwerze MTA, a także podziękować mu za to, że tworzy wspaniałą atmosferę, w której wszyscy mogą korzystać z serwera z przyjemnością i bezpieczeństwem

-
Pochwalający/a: Roczki
Powód: Chciałabym wyrazić moje uznanie dla Ciastek 15, który doskonale sprawuje swoje obowiązki jako Junior Moderator. Od momentu dołączenia do zespołu moderacji, Ciastek 15 wykazuje się wyjątkową odpowiedzialnością, zaangażowaniem i profesjonalizmem.
Jego dokładność i skrupulatność w wykonywaniu obowiązków są godne podziwu, a jego umiejętność łagodzenia konfliktów i rozwiązywania problemów sprawia, że jest niezwykle ceniony przez innych moderatorów i użytkowników.
Ciastek 15 nie tylko jest doskonałym moderatorem, ale także świetnym członkiem zespołu. Zawsze gotowy do pomocy innym moderatorom i użytkownikom, tworzy przyjazną atmosferę, w której każdy może poczuć się mile widziany.
Dlatego też, chciałabym gorąco pochwalić Ciastek 15 za jego wkład w zespołę moderacji i za to, że przyczynia się do stworzenia pozytywnego i przyjaznego środowiska dla wszystkich użytkowników. Jego praca jest nieoceniona i jestem zaszczycona, że mam okazję pracować z tak utalentowanym i kompetentnym moderatorem.
-
Ciastek15 - promień słońca rozświetlający serwer.
Mateusza poznałem na serwerze w zeszłym tygodniu. Od pierwszego kontaktu z nim wiedziałem, że jest to człowiek o wiecznym szerokim uśmiechu oraz szczero-złotym sercu. Swoimi przepięknymi wielkimi ramionami uniesie cały serwer i poprowadzi go na sam szczyt. Jest mi niezmiernie miło widzieć Ciastka15 jako członka administracji oraz wyczekuję wielu sukcesów które gracz ten osiągnie na serwerze. Wybór go był jedną z lepszych decyzji władz serwera i jestem przekonany, że nigdy jej nie pożałują.
Tobie Ciastek chciałem podziękować za wszelkie zasługi dla serwera oraz za każdy jeden raz kiedy błyskawicznie udzielił mi pomocy. Życzę powodzenia oraz - jak wcześniej mówiłem - wielu dalszych sukcesów!
Pozdrawiam
Damian Erid -
Pochwalający/a: Nico
Powód: Chciałbym serdecznie pochwalić junior moderatora Ciastka 15 za jego profesjonalizm i zaangażowanie w moderowanie naszej społeczności. Jestem pod wrażeniem jego szybkiej reakcji na zgłoszenia i zawsze gotowości do pomocy innym użytkownikom.Ciastek 15 wykazuje się doskonałą znajomością zasad panujących na naszym forum i skutecznie dba o jego porządek. Jego pracę cechuje rzetelność, dokładność i zaangażowanie, co przekłada się na pozytywną atmosferę w naszej społeczności.
Dzięki jego wysiłkom i ciężkiej pracy, nasze forum jest bezpieczne i przyjazne dla wszystkich użytkowników. Ciastek 15 jest godnym naśladowania wzorem dla innych moderatorów, a jego praca zasługuje na najwyższe uznanie.
Jestem pewien, że dzięki takim ludziom jak Ciastek 15, nasza społeczność będzie się rozwijać i przynosić jeszcze większą radość i korzyści wszystkim jej członkom. Serdecznie dziękuję za jego wysiłki i gratuluję mu doskonałej pracy!
-
Pochwalający/a: Matthias9752
Pochwalany/a: Ciastek15
Powód:
Ciastek15 jest wzorowym moderatorem na tym serwerze, i to już od jakiegoś czasu. Dba o przestrzeganie zasad panujących na serwerze i robi to w sposób sprawiedliwy, ale stanowczy. Jego zaangażowanie w przestrzeganie tych standardów pomaga utrzymać porządek wśród wszystkich członków społeczności.
Zaangażowanie Ciastka15 w swoje obowiązki również nie pozostaje niezauważone, konsekwentnie wykracza poza to, czego oczekuje się od niego jako moderatora, aktywnie uczestnicząc w rozmowach z innymi członkami lub pomagając w razie potrzeby. Takie zaangażowanie służy jako przykład dla innych, którzy są nowi lub nie znają zasad funkcjonowania tego serwera, dając im wskazówki i jednocześnie wzmacniając wartości społeczności.
Podsumowując, obecność Ciastka15 ułatwia pracę wszystkim zaangażowanym - zarówno moderatorom takim jak on, jak i tym, którzy chcą dołączyć do naszego rosnącego grona - co pomaga zapewnić, że nasza wspólna przestrzeń pozostaje przyjemna i bezpieczna dla wszystkich! -
L LouisRossi zablokował ten temat dnia
-
L LouisRossi przeniósł ten temat z Pochwały dla członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się