Ciastek15
-
[center]
Pochwały dla Moderatora @Ciastek15 [/center] -
Pochwalający/a: tgsirk.tj
Pochwalany/a: Ciastek15
Powód:
Ciastek15, niech zatrzęsienie aplauzu zaleje Twoją skrzynkę odbiorczą, gdyż Twoja praca na serwerze MTA zasługuje na najwyższe uznanie. W świecie pełnym chaosu i nieporządku, Ty, jako prawdziwy bohater, dążysz do sprawiedliwości i harmonii na serwerze.Dzięki Twojemu oddaniu i niezłomności, gracze serwera MTA mogą cieszyć się prawdziwie satysfakcjonującym doświadczeniem. Twoja niezwykła wiedza, zrozumienie dla innych oraz profesjonalizm sprawiają, że każdy uczestnik serwera może liczyć na sprawiedliwość i pomoc w trudnych sytuacjach.
Nie sposób pominąć Twojego świetnego poczucia humoru, które często rozjaśnia atmosferę i sprawia, że nawet najbardziej napięte chwile zamieniają się w miłe wspomnienia. Jesteś jak słońce, które rozprasza mroczne chmury nieporozumień i spięć na serwerze.
Ciastek15, Twoja cierpliwość wobec graczy i umiejętność rozwiązania każdego konfliktu stanowią dowód na Twoją niezwykłą empatię i umiejętność słuchania. Jesteś wzorem dla innych moderatorów i dążysz do doskonałości, przez co cały serwer MTA staje się lepszym miejscem dla każdego.
Twoja obecność na serwerze MTA daje poczucie bezpieczeństwa i sprawia, że każdy czuje się szanowany i traktowany sprawiedliwie. Jesteś prawdziwym strażnikiem porządku, któremu z całego serca dziękujemy za jego nieocenione zaangażowanie i poświęcenie.
Niech ten pokłon uznania będzie wyrazem naszego szacunku dla Ciastek15 - moderatora serwera MTA, który swoją postawą i pracą daje przykład, jak tworzyć wyjątkowe wspólnoty w świecie wirtualnym. Dziękujemy Ci, Ciastek15, za wszystko, co robisz dla nas. Jesteś wzorem, którym warto się inspirować.
-
Pochwalający/a: madziola
Pochwalany/a: Ciastek 15, Junior Moderator
Powód: Jest mi niezmiernie miło móc napisać pochwałę na temat moderatora serwera MTA o nicku Ciastek15.
Od momentu, kiedy dołączył do zespołu moderatorów, Ciastek15 wykazuje się nie tylko doskonałą znajomością zasad panujących na serwerze, ale także wysoką kulturą osobistą i empatią wobec innych użytkowników. Zawsze zachowuje spokój i profesjonalizm, nawet w sytuacjach trudnych i napiętych.
Ciastek15 wykazuje również dużą aktywność na serwerze, czuwa nad porządkiem i dba o to, aby każdy użytkownik czuł się mile widziany i miał możliwość korzystania z serwera bez obaw o nieodpowiednie zachowanie innych graczy.
Jego zaangażowanie i dbałość o dobre relacje na serwerze zdecydowanie wpływa pozytywnie na atmosferę panującą na serwerze, co z pewnością przyciąga nowych graczy i powoduje, że ci, którzy już korzystają z usług serwera, chętnie do niego wracają.
Jestem przekonana, że dzięki takim moderatorom jak Ciastek15, serwery MTA są bezpieczniejsze i przyjaźniejsze dla użytkowników, a społeczność graczy może cieszyć się wspaniałą rozrywką i emocjonującymi wyzwaniami.Dlatego też, chciałabym wyrazić swoją pełną aprobatę i uznanie dla Ciastek15 za jego pracę i zaangażowanie na serwerze MTA, a także podziękować mu za to, że tworzy wspaniałą atmosferę, w której wszyscy mogą korzystać z serwera z przyjemnością i bezpieczeństwem
-
Pochwalający/a: Roczki
Powód: Chciałabym wyrazić moje uznanie dla Ciastek 15, który doskonale sprawuje swoje obowiązki jako Junior Moderator. Od momentu dołączenia do zespołu moderacji, Ciastek 15 wykazuje się wyjątkową odpowiedzialnością, zaangażowaniem i profesjonalizmem.
Jego dokładność i skrupulatność w wykonywaniu obowiązków są godne podziwu, a jego umiejętność łagodzenia konfliktów i rozwiązywania problemów sprawia, że jest niezwykle ceniony przez innych moderatorów i użytkowników.
Ciastek 15 nie tylko jest doskonałym moderatorem, ale także świetnym członkiem zespołu. Zawsze gotowy do pomocy innym moderatorom i użytkownikom, tworzy przyjazną atmosferę, w której każdy może poczuć się mile widziany.
Dlatego też, chciałabym gorąco pochwalić Ciastek 15 za jego wkład w zespołę moderacji i za to, że przyczynia się do stworzenia pozytywnego i przyjaznego środowiska dla wszystkich użytkowników. Jego praca jest nieoceniona i jestem zaszczycona, że mam okazję pracować z tak utalentowanym i kompetentnym moderatorem.
-
Ciastek15 - promień słońca rozświetlający serwer.
Mateusza poznałem na serwerze w zeszłym tygodniu. Od pierwszego kontaktu z nim wiedziałem, że jest to człowiek o wiecznym szerokim uśmiechu oraz szczero-złotym sercu. Swoimi przepięknymi wielkimi ramionami uniesie cały serwer i poprowadzi go na sam szczyt. Jest mi niezmiernie miło widzieć Ciastka15 jako członka administracji oraz wyczekuję wielu sukcesów które gracz ten osiągnie na serwerze. Wybór go był jedną z lepszych decyzji władz serwera i jestem przekonany, że nigdy jej nie pożałują.
Tobie Ciastek chciałem podziękować za wszelkie zasługi dla serwera oraz za każdy jeden raz kiedy błyskawicznie udzielił mi pomocy. Życzę powodzenia oraz - jak wcześniej mówiłem - wielu dalszych sukcesów!
Pozdrawiam
Damian Erid -
Pochwalający/a: Nico
Powód: Chciałbym serdecznie pochwalić junior moderatora Ciastka 15 za jego profesjonalizm i zaangażowanie w moderowanie naszej społeczności. Jestem pod wrażeniem jego szybkiej reakcji na zgłoszenia i zawsze gotowości do pomocy innym użytkownikom.Ciastek 15 wykazuje się doskonałą znajomością zasad panujących na naszym forum i skutecznie dba o jego porządek. Jego pracę cechuje rzetelność, dokładność i zaangażowanie, co przekłada się na pozytywną atmosferę w naszej społeczności.
Dzięki jego wysiłkom i ciężkiej pracy, nasze forum jest bezpieczne i przyjazne dla wszystkich użytkowników. Ciastek 15 jest godnym naśladowania wzorem dla innych moderatorów, a jego praca zasługuje na najwyższe uznanie.
Jestem pewien, że dzięki takim ludziom jak Ciastek 15, nasza społeczność będzie się rozwijać i przynosić jeszcze większą radość i korzyści wszystkim jej członkom. Serdecznie dziękuję za jego wysiłki i gratuluję mu doskonałej pracy!
-
Pochwalający/a: Matthias9752
Pochwalany/a: Ciastek15
Powód:
Ciastek15 jest wzorowym moderatorem na tym serwerze, i to już od jakiegoś czasu. Dba o przestrzeganie zasad panujących na serwerze i robi to w sposób sprawiedliwy, ale stanowczy. Jego zaangażowanie w przestrzeganie tych standardów pomaga utrzymać porządek wśród wszystkich członków społeczności.
Zaangażowanie Ciastka15 w swoje obowiązki również nie pozostaje niezauważone, konsekwentnie wykracza poza to, czego oczekuje się od niego jako moderatora, aktywnie uczestnicząc w rozmowach z innymi członkami lub pomagając w razie potrzeby. Takie zaangażowanie służy jako przykład dla innych, którzy są nowi lub nie znają zasad funkcjonowania tego serwera, dając im wskazówki i jednocześnie wzmacniając wartości społeczności.
Podsumowując, obecność Ciastka15 ułatwia pracę wszystkim zaangażowanym - zarówno moderatorom takim jak on, jak i tym, którzy chcą dołączyć do naszego rosnącego grona - co pomaga zapewnić, że nasza wspólna przestrzeń pozostaje przyjemna i bezpieczna dla wszystkich! -
-