Skarga na Sarciaq*Awm
-
Data i godzina zdarzenia: Gracz od 11 dni
Łączny czas gry: 129h 9m (do teraz)
Nick: Amiczek
Nick oskarżonej osoby: SarciaqAwm
Mój serial: DA59BAE8FB9DE7778D53DE1A833EB844
Opis: Od początku, gracz nagina punkt regulaminu
9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.
Nasza kochana persona serwerowa Sarciaq dzieli swoje konto ze swoim chłopakiem Dawidem, lecz teraz się wypiera i powtarza, że wszystko osiągnęła sama. Jest to totalna nieprawda, oczywiście są na to dowody. Totalnie zabawne jest to, że Dawid podaje się za Sarę, później w apelacji pisząc, iż Sara zdobyła wszystko sama, a on tylko pisze z starymi znajomymi. RCON'i którzy posiadają logi mogą śmiało zobaczyć, jak jeszcze kilka dni temu Sarciaq reagował/a na "ej klakier" "ej szary" "ej dawid" gdy zaczęło robić się ślisko nagle z tego zrezygnował/a i już nie reaguje.
Na potwierdzenie moich słów podsyłam klipa gdzie idealnie słychać, jak Dawidek wypowiada słowa: "ej myślałem, że kura Carmol ma wiecej ode mnie o dużo" (chodziło o kilometry na taxo)
https://streamable.com/j1f9rj
Chyba jednak coś się nie zgadza jeśli jest to konto Sarciaq i wypiera się, że Dawid gra na koncie.
Sprawa wygląda tak, że jeśli gracze pytają o to, jak to w końcu jest czy gra Dawid czy Sarciaq następuje wielki bulwers i toksyczność wobec graczy pisząc coś typu "czego nie rozumiesz, jesteś głupi" "kolejny przygłup od erida".
Mam nadzieje, że osoba która będzie decydowała o tej skardze dopilnuje by wszystkie aspekty były sprawdzone przede wszystkim logi pm'ek, z golda i tak dalej.
Pozdrawiam wszystkich czytających. Życzę miłego dzionka/nocy -
@Amiczek Po wstępnym zweryfikowaniu konto nie jest współdzielone między róznymi serialami/adresami IP, nie mamy podstaw do ukarania gracza.
-
-