Skarga na Sarciaq*Awm
-
Data i godzina zdarzenia: Gracz od 11 dni
Łączny czas gry: 129h 9m (do teraz)
Nick: Amiczek
Nick oskarżonej osoby: SarciaqAwm
Mój serial: DA59BAE8FB9DE7778D53DE1A833EB844
Opis: Od początku, gracz nagina punkt regulaminu
9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.
Nasza kochana persona serwerowa Sarciaq dzieli swoje konto ze swoim chłopakiem Dawidem, lecz teraz się wypiera i powtarza, że wszystko osiągnęła sama. Jest to totalna nieprawda, oczywiście są na to dowody. Totalnie zabawne jest to, że Dawid podaje się za Sarę, później w apelacji pisząc, iż Sara zdobyła wszystko sama, a on tylko pisze z starymi znajomymi. RCON'i którzy posiadają logi mogą śmiało zobaczyć, jak jeszcze kilka dni temu Sarciaq reagował/a na "ej klakier" "ej szary" "ej dawid" gdy zaczęło robić się ślisko nagle z tego zrezygnował/a i już nie reaguje.
Na potwierdzenie moich słów podsyłam klipa gdzie idealnie słychać, jak Dawidek wypowiada słowa: "ej myślałem, że kura Carmol ma wiecej ode mnie o dużo" (chodziło o kilometry na taxo)
https://streamable.com/j1f9rj
Chyba jednak coś się nie zgadza jeśli jest to konto Sarciaq i wypiera się, że Dawid gra na koncie.
Sprawa wygląda tak, że jeśli gracze pytają o to, jak to w końcu jest czy gra Dawid czy Sarciaq następuje wielki bulwers i toksyczność wobec graczy pisząc coś typu "czego nie rozumiesz, jesteś głupi" "kolejny przygłup od erida".
Mam nadzieje, że osoba która będzie decydowała o tej skardze dopilnuje by wszystkie aspekty były sprawdzone przede wszystkim logi pm'ek, z golda i tak dalej.
Pozdrawiam wszystkich czytających. Życzę miłego dzionka/nocy -
Data i godzina zdarzenia: Gracz od 11 dni
Łączny czas gry: 129h 9m (do teraz)
Nick: Amiczek
Nick oskarżonej osoby: SarciaqAwm
Mój serial: DA59BAE8FB9DE7778D53DE1A833EB844
Opis: Od początku, gracz nagina punkt regulaminu
9. Zabronione jest udostępnianie swoich kont innym graczom.
Nasza kochana persona serwerowa Sarciaq dzieli swoje konto ze swoim chłopakiem Dawidem, lecz teraz się wypiera i powtarza, że wszystko osiągnęła sama. Jest to totalna nieprawda, oczywiście są na to dowody. Totalnie zabawne jest to, że Dawid podaje się za Sarę, później w apelacji pisząc, iż Sara zdobyła wszystko sama, a on tylko pisze z starymi znajomymi. RCON'i którzy posiadają logi mogą śmiało zobaczyć, jak jeszcze kilka dni temu Sarciaq reagował/a na "ej klakier" "ej szary" "ej dawid" gdy zaczęło robić się ślisko nagle z tego zrezygnował/a i już nie reaguje.
Na potwierdzenie moich słów podsyłam klipa gdzie idealnie słychać, jak Dawidek wypowiada słowa: "ej myślałem, że kura Carmol ma wiecej ode mnie o dużo" (chodziło o kilometry na taxo)
https://streamable.com/j1f9rj
Chyba jednak coś się nie zgadza jeśli jest to konto Sarciaq i wypiera się, że Dawid gra na koncie.
Sprawa wygląda tak, że jeśli gracze pytają o to, jak to w końcu jest czy gra Dawid czy Sarciaq następuje wielki bulwers i toksyczność wobec graczy pisząc coś typu "czego nie rozumiesz, jesteś głupi" "kolejny przygłup od erida".
Mam nadzieje, że osoba która będzie decydowała o tej skardze dopilnuje by wszystkie aspekty były sprawdzone przede wszystkim logi pm'ek, z golda i tak dalej.
Pozdrawiam wszystkich czytających. Życzę miłego dzionka/nocy@Amiczek Po wstępnym zweryfikowaniu konto nie jest współdzielone między róznymi serialami/adresami IP, nie mamy podstaw do ukarania gracza.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się