Skarga na gracza KaweSSaki
-
Data i godzina zdarzenia: 23.04.2023 około 17:30
Nick: Tylus
Nick oskarżonej osoby: KaweSSaki
Mój serial: BF073896FF887B8243A91EC81D5104E4
Opis: Gracz zażyczył sobie za naprawę silnika 50 euro, przez przypadek zamiast przelać 50 euro przelałem 505 euro, gracz mimo kilku próśb o oddanie pieniędzy i reporta, którego rozpatrzył AdriaNoo. Wnioskuje o oddanie mi mojej należności 455 euro nadwyżki ponieważ nie był to napiwek.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/JYAavMN -
Poinformowałem gracza jeszcze raz o skardze, twierdzi, że oddał Ci przelaną błędnie gotówkę. Poprosiłem go również, aby się tutaj wypowiedział na ten temat. Proszę o potwierdzenie @Tylus
-
Witam opisze krótko. Gracz szuka problemów i ma naprawde nudne życie , żeby dalej prowadzić skarge.
Sprawa wyglada tak. Gracz podjechał chcial naprawic pojazd. Naprawiłem mu za 50e dał mi 505
Kolejka była tak długa , że niemiałem czasu sie z nim kłucić bo klienci uciekali
Zjechał na pobicze oddałem mu 450. Po czym znowy przyjechał i mi te 450e oddał. Więc niewiem po co się kłucić chyba za dużo pieniędzy miał i mi poprostu oddal. oczywiście żartuje. Niewiem jak rozwiążemy problem. Ale ja bym poprostu zamkną sprawe i tyle. -
Czekam na odpowiedź @Tylus
-
@KaweSSaki
https://imgur.com/a/1rfPQJj Te zrzuty ekranu są wystarczającym dowodem że nie otrzymałem żadnej wpłaty od ciebie, przeszukałem całe logi z konsoli i jest tam tylko mój przelew i warn AdriaNoo.
Przez twoje kłamstwo i brak zwróconej kwoty 455 euro wnioskuje do @Vertan o ukaranie cię w odpowiedni sposób, mianowicie 455 euro do mnie i 455 euro do Vetona na losowy event jako nauczka na przyszłość żeby nie kłamać :3PS: nie pozwalaj sobie na takie słownictwo wobec osób które domagają się tego co do nich należy, gdyż nie jest to moje "nudne życie" lecz szacunek do swojego czasu i zarobionych pieniędzy realnych jak i wirtualnych na które poświęciłem swój czas.
-
Z góry przepraszam za przekręcenie nicku @Vertan
-
Oskarżony zwrócił graczowi gotówkę na konto.
-
-