Skarga na gracza KaweSSaki
-
Data i godzina zdarzenia: 23.04.2023 około 17:30
Nick: Tylus
Nick oskarżonej osoby: KaweSSaki
Mój serial: BF073896FF887B8243A91EC81D5104E4
Opis: Gracz zażyczył sobie za naprawę silnika 50 euro, przez przypadek zamiast przelać 50 euro przelałem 505 euro, gracz mimo kilku próśb o oddanie pieniędzy i reporta, którego rozpatrzył AdriaNoo. Wnioskuje o oddanie mi mojej należności 455 euro nadwyżki ponieważ nie był to napiwek.
Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/JYAavMN -
Poinformowałem gracza jeszcze raz o skardze, twierdzi, że oddał Ci przelaną błędnie gotówkę. Poprosiłem go również, aby się tutaj wypowiedział na ten temat. Proszę o potwierdzenie @Tylus
-
Witam opisze krótko. Gracz szuka problemów i ma naprawde nudne życie , żeby dalej prowadzić skarge.
Sprawa wyglada tak. Gracz podjechał chcial naprawic pojazd. Naprawiłem mu za 50e dał mi 505
Kolejka była tak długa , że niemiałem czasu sie z nim kłucić bo klienci uciekali
Zjechał na pobicze oddałem mu 450. Po czym znowy przyjechał i mi te 450e oddał. Więc niewiem po co się kłucić chyba za dużo pieniędzy miał i mi poprostu oddal.
oczywiście żartuje. Niewiem jak rozwiążemy problem. Ale ja bym poprostu zamkną sprawe i tyle. -
Witam opisze krótko. Gracz szuka problemów i ma naprawde nudne życie , żeby dalej prowadzić skarge.
Sprawa wyglada tak. Gracz podjechał chcial naprawic pojazd. Naprawiłem mu za 50e dał mi 505
Kolejka była tak długa , że niemiałem czasu sie z nim kłucić bo klienci uciekali
Zjechał na pobicze oddałem mu 450. Po czym znowy przyjechał i mi te 450e oddał. Więc niewiem po co się kłucić chyba za dużo pieniędzy miał i mi poprostu oddal.
oczywiście żartuje. Niewiem jak rozwiążemy problem. Ale ja bym poprostu zamkną sprawe i tyle.Czekam na odpowiedź @Tylus
-
oczywiście żartuje. Niewiem jak rozwiążemy problem. Ale ja bym poprostu zamkną sprawe i tyle.@KaweSSaki
https://imgur.com/a/1rfPQJj Te zrzuty ekranu są wystarczającym dowodem że nie otrzymałem żadnej wpłaty od ciebie, przeszukałem całe logi z konsoli i jest tam tylko mój przelew i warn AdriaNoo.
Przez twoje kłamstwo i brak zwróconej kwoty 455 euro wnioskuje do @Vertan o ukaranie cię w odpowiedni sposób, mianowicie 455 euro do mnie i 455 euro do Vetona na losowy event jako nauczka na przyszłość żeby nie kłamać :3PS: nie pozwalaj sobie na takie słownictwo wobec osób które domagają się tego co do nich należy, gdyż nie jest to moje "nudne życie" lecz szacunek do swojego czasu i zarobionych pieniędzy realnych jak i wirtualnych na które poświęciłem swój czas.
-
Z góry przepraszam za przekręcenie nicku @Vertan

-
Oskarżony zwrócił graczowi gotówkę na konto.
-
V Vertan zablokował ten temat dnia
-
A Aiquit przeniósł ten temat z Skargi na graczy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się