Próba ożywienia serwera! Bardzo ważne proszę o opinie i komentarze! Niech to trafi do największej ilości osób
-
@Patryczeq dawaj znac cały czas co i jak
-
@Patryczeq jestem jak najbardziej za. Zaglądam od czasu do czasu na forum, czasem w grze i no przykro jest patrzeć na brak graczy, nie mniej jednak myślę, iż dałoby się coś z tym zrobić, aby serwer znów funkcjonował jak powinien.
-
Bardzo dobry pomysł.
-
Jak najbardziej na plus
Sam wchodzę co jakieś czas na serwer żeby zobaczyć co się dzieje i znadzieją ze gracze znów zaczną wchodzić na serwer -
Na plus
-
też bym popykał jak by była chociaż ta setka graczy
-
Na początku chciałbym podziękować wszystkim dalej aktywnym i interesującym się dalszymi losami serwera. Wasze zaangażowanie motywuje nas do dalszej pracy nad rozwojem serwera. Zgodnie z moją obietnicą o przeczytaniu całej propozycji - jestem tutaj.
Ten temat jest dla nas swego rodzaju kamieniem milowym, myślę, że czas zmienić nasze podejście do graczy w kwestii transparentności.
Administracja RCON zarządza:
- Odbanowanie wszystkich graczy, również tych z banami bez możliwości apelacji. To jedyna taka okazja by powrócić do gry i nie zamierzamy w przyszłości robić podobnych rzeczy. (20.10.2023)
- Potrzebujemy nowych twarzy w gronach administracji oraz frakcji - szczególnie tych aktywnych. Rekrutacja pojawi się jeszcze w tym miesiącu dla obu grup - być może w innej formie niż zawsze.
- Wydarzenie Halloween (20.10.2023 - 03.11.2023r)
30% więcej zarobków w pracach dorywczych
Dynie jako znajdźki - w tym unikatowe nagrody.
30% zniżki w sklepie na usługi gold/premium.
Nowy halloweenowy wystrój (niepotwierdzone.) - Wprowadzamy nowe systemy interakcji - ekwipunek i schowek. Teraz wasze przedmioty będą dostępne właśnie tam. Co więcej to wszystko aby przygotować was na nowy system DM - to rywalizacja między graczami dodaje lekkiego dreszczyku emocji.
- Gry hazardowe jako nową formę rozrywki na serwerze? Dobrze usłyszeliście, wprowadzamy zdrapki w których możecie wygrać różnorakie nagrody.
Pozostałe niewymienione tutaj rzeczy zostaną poprawione w wolnych chwilach.
Wszelkie niedopatrzenia lub niewyjaśnione kwestie zapraszam do przedyskutowania na naszym serwerze discord.Dziękujemy za Waszą obecność.
-
@gtkvba cieszymy się niezmiernie!
Prosiłbym tez o zwiększenie cen tuningu adekwatnie do zarobków bo są one dużo niższe niż na v1 a zarobki wyższe.
Do tego ogromna prośba jest id Ok. 8100 aut a większość aut znaczna to perki moonbeamy sadlery i inne tego typu auta dla początkujących. Fajnie by było jakby narazie sprzedasz ich u cyganow była zastąpiona innymi fajnymi autami które chętnie zajmą id poniżej 10k tzw 4cyfry. Dla dobra gospodarki.
Z góry dziękuje i widzimy się gracze na serwerze! -
@gtkvba Oby udało się ożywić server
-
Niech wraca do życia.
-
Myślę, że gtkuba wyjaśnił dostatecznie już wątek Dziękujemy Ci za tak rozbudowaną propozycję i zmobilizowanie wszystkich do działania
-
-
-
Uważam, że cel propozycji został spełniony. Dlatego aby oczyścić nieco ten dział, temat przenoszę do zrealizowanych
-