Propozycja dodania tuningu vizualnego do Slamvana
-
Cześć,
W ostatnim czasie zakupiłem slamvana i ku mojemu zaskoczeniu dostrzegłem, że nie są dostępne do zamontowania części tuningu vizualnego. Chodzi o wydechy, zderzaki, dodatki boczne oraz przednie.
Nie ukrywam, że dodatki wizualne, były jednym z głównych powodów do zakupu tego auta.
Fajnie by było jakby administracja pozytywnie przychyliła się do rozpatrzenia tego tematu :))
Pozdrawiam serdecznie!P. S. może jeszcze warsztat paintjobów?
-
Podpinam się pod propozycję, proszę o dodanie tune visu do broadway'a.
-
Tak rownież sie podpinam, ogólnie powinny być dodane tune wizualne do lowriderów i panitjoby.
-
bump
-
-
Brakujący tuning zostanie uzupełniony.
-
D Ditru zablokował ten temat dnia
-
D Ditru przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 58% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się