Komenda /premie
-
Tak jak w tytule proponuje dodać komendę /premie, która będzie pokazywać nam aktualne weekendowe premie na pracę dorywcze. Teraz jest to tylko przy dołączeniu na serwer, a z czasem ta rozpiska moze zaginąć w konsoli.
-
na tak
-
Dobry pomysł
-
Tak jak w tytule proponuje dodać komendę /premie, która będzie pokazywać nam aktualne weekendowe premie na pracę dorywcze. Teraz jest to tylko przy dołączeniu na serwer, a z czasem ta rozpiska moze zaginąć w konsoli.
To się w ogóle wyświetla przy wejściu na serwer? U mnie nie
-
@Davidowsky Na weekendy jak najbardziej. Jak wchodzisz na serwer to odrazu dostajesz notkę ze wszystkimi dostępnymi premiami
-
@Davidowsky Na weekendy jak najbardziej. Jak wchodzisz na serwer to odrazu dostajesz notkę ze wszystkimi dostępnymi premiami
No właśnie byłem w weekend na serwerze i nie miałem tego i byłem ciekaw co było po prostu
-
@Davidowsky Tak zawsze przy wejściu na serwer się wyświetla.
@Remonafide-0 Dodane.
-
G gtkvba zablokował ten temat dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Propozycje dnia
-
G gtkvba przeniósł ten temat z Zaakceptowane dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się