Wprowadzenie Grup na serwer
-
na tak
-
Na tak, ale moim zdaniem żużel i teatr to mało ciekawe grupy i na pewno teatr na og pylu nie cieszył się dużym zainteresowaniem. Btw najpierw trzeba zrobić skrypt na grupę
-
RC,MC,SF jak najbardziej na tak i jakiś fajny event. Pozoranci też są bardzo fajną grupą dla frakcji i ludzi do robienia czegoś na serwerze. Reszta mniej przyciąga graczy moim zdaniem.
-
Ogólnie to ja nawet nie spojrzałem dobrze a już mi się ten pomysł podoba, grupy to świetna sprawa. Początek osobiście uważam że może być trudny rozwojowo, interiory, pomieszczenia itd... no i przede wszystkim potrzeba chętnych ludzi na takie coś, którzy z biegiem czasu na pewno się pojawią.
-
Czekamy z niecierpliwością
-
Dobre jak najbardziej na +
-
oczywiście na tak
-
Sam bym chętnie zobaczył znowu @Lent w roli lidera Sky Falcons. Myślę, że grupy bardzo dobrze wpłynęłyby na serwer i oczywiście w pełni popieram ten pomysł
-
tak
-
Na tak
-
Duże tak. Najbardziej redakcja prasowa k69 bo miło poczytać coś o serwie i pozoranci bo rp dla frakcji nigdy nie za mało. Oczywiście reszta grup też na tak
-
Bardzo brakuje grup tematycznych, koniecznie trzeba je dodać!
-
Jak najbardziej na tak i oby jak najszybciej
-
oczywiscie na tak
-
-
@Corleone Zajmiemy się tym na dniach.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 64% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.