Akcje dla SAMC
-
Temat mógłby wyglądać następująco.
Doskonale wiem, że frakcje takie jak PSP czy SMSA mają bardzo dużo zajęć związanych ze swoją pracą dodatkowo frakcja PSP posiada plamy substancji ropopochodnych na drodze.Moja propozycja wygląda następująco aby dodać system respienia pedów z losowymi "stanami" dzięki czemu SAMC otrzymywałoby wezwanie od graczy na 112, że ktoś zauważył poszkodowanego na ulicy. Poprzez vopis wyświetlałby się jego stan/urazy etc. oraz ID peda. SAMC miałby możliwość odegrania rp z poszkodowanym położenia go na nosze używając ID i odtransportowania na SOR do markera w którym ped znikałby.
Skrypt musiałby uwzględniać także rzeczy takie jak ilość pedów na mapie tak aby np. na całej mapie było ich max 10 oraz skrypt na nosze musiałby umożliwiać jego transport.Przykładowy stan poszkodowanego:
"1042"
"Złamana prawa ręka, rozcięty łuk brwiowy"
"Ciśnienie: 132/95"Plusy zastosowania tego na serwerze:
- Ogromne urozmaicenie pracy dla frakcji SAMC oraz frakcji pomocniczych
- Nowa funkcjonalność której na innych serwerach nie uświadczymy
- Skrypt jest całkiem prosty do zrobienia (jak ja dałem radę to i szanowni developerzy dadzą :D)
Screeny poszkodowanego dodam po 15:00 jak wrócę z pracy
-
@arwi74 Tak jak obiecałem dołączam screen z poszkodowanymi
Dziękuje mysie pysie za tyle aktywności kocham was -
mega spoko pomysł!
-
super pomysł, jestem za dodaniem oczywiście.
-
@arwi74 Giga dobra aktualizacja samców by to była
-
Myślę, że pomysł ten sprawdziłby się na serwerze - szczególnie w aktualnym czasie.
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
-
-
-
Po ponownym podejściu do tematu doszedłem do wniosku, że chciałbym by ten dział na forum zawierał tylko propozycję od graczy do graczy. Liderzy frakcji znają ten temat, jeżeli chcą go kontynuować to posiadają do tego dedykowane kanały. Dziękujemy za inspiracje, liczę że kiedyś pojawi się ona na serwerze.
-