Propozycja do tune mechanicznego.
-
Proponuje wprowadzenie możliwości zapisu ustawień m'ek. Lubię zmieniać ustawienia w furze, ale często mech nie za bardzo ogarnia i zajmuje to sporo czasu. Mój pomysł polega na wprowadzeniu możliwości zapisania tune mechanicznego tzn. przy pierwszej wizycie ogarniamy wszystkie ustawienia i zapisujemy jako np. POZYCJA DRIFT, ogarniamy kolejna zapisujemy np. POZYCJA 4x4. Przy kolejnych wizytach u mecha możemy wybrać sobie jedną z wcześniej zapisanych opcji bez ustawiania wszystkiego od nowa. W sumie ma to działać podobnie jak zmiana trybów w nowych autach - comfort, sport, race(tylko tu programujemy sobie wszystko sami). Mam nadzieje, że dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi.
Ps. Wydaje mi się, że jak mech przypadkowo wejdzie w blip to mki wracają do ustawień fabrycznych.
-
Imo koncepcja okej, widział bym coś na zasadzie systemu udostępniania tuningu jak w Forza Horizon 5, mamy "community" gdzie przeglądamy udostępnione przez graczy ustawienia / modyfikacje do poszczególnego auta.
Jako tuner moglibyśmy dodawać nowe lub zastosować udostępnione przez innych tunerów ustawienia.
Ograniczyło by to problem z nowymi tunerami którzy nie bardzo wiedzą jak ustawić poszczególne MK'i.
-
Trochę jak hondziarze, laptop i zapisane mapy paliwowe. Generalnie pomysł spoko jestem jak najbardziej na tak.
-
@mbappe na tak, teraz na mechu pracują czesto w miare nowi gracze i nie ogarniają jak ustawić MK
-
@mbappe Propozycja została zaakceptowana.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 52% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.