Propozycja niewielkich poprawek dot. pracy holownika
-
Cześć,
przychodzę tu dziś z małą propozycją dotyczącą poprawy pracy odholowywania pojazdów. Nie wiem, czy to tylko moje szczęście, czy bardziej globalny i powszechny problem, ale często w pojazdach oznaczonych do odholowania znajduje się gracz; co więcej często auto oznaczone literką "C", porusza się po mapie szybciej niż mój holownik kiedykolwiek potrafił.
Stąd też chciałbym zaproponować wprowadzenie niewielkiej poprawki, aby do odholowania nie zostały oznaczane pojazdy, w których w momencie nadania celu na holowniku znajduje się kierowca.
Jeśli ktoś również napotkał jakieś problemy związane z w/w pracą, zachęcam do podzielenia się w komentarzach, gdyż zapewne łatwiej będzie poprawić wszystko za jednym zamachem, niż pojedynczo.Pozdrowionka
-
@Recover Była też propozycja aby dodać panel jak w taxo
Ale to prawda holowniki aktualnie do poprawy -
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 17 uprawnionych osób, a próg ustalono na 47%. Propozycja uzyskała poparcie 52% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.