Legendarna praca farma oraz tartak
-
Witam, moją propozycją będzie przywrócenie tych prac które znajdowały się niedaleko spawnu flint county. Prace miały swój urok i sprawiały, że między trasą LS a SF coś się działo. Myślę że urozmaiciło by to rozgrywkę, dla fanatyków wózków widłowych rzecz idealna:-)
-
@Yekena Jak najbardziej jestem za, nieraz fajnie odpocząć od dodo i spokojnie pościnać drzewka, czy pojezdzić wózkiem
-
z tego co wiem maja byc zrobione za niedlugo, jedyną rzeczą co bym w nich zmienił to zarobki chociaż w troche porównywalne do np. l1
-
Moim zdaniem zbędne, przy 700 osobach na starym pylu pracowało tam z 5 osób, zarobki były niższe nawet niż na autobusach, zamiast tego mogli by dodać nurka 2 albo kuriera
-
Jestem na tak
-
jestem zdecydowanie na tak
-
MUST HAVE
-
@operator_wozka Bardzo na tak, chociaż samą mapkę tartaku dodać dla klimatu, jedna z bardziej charakterystycznych rzeczy obok której się przejeżdża
-
Propozycja przeszła pierwszy etap weryfikacji i zostaje uznana za zaakceptowaną. Nie oznacza to, że znajdzie się ona na serwerze, a to, że zostanie ona poddana weryfikacji przez administrację RCON.
Zamykam.
-
-
-
Propozycja została przedyskutowana w szeregach administracji i uzyskała wymagane poparcia do pozostania w propozycjach zaakceptowanych. W głosowaniu udział wzięło 14 uprawnionych osób, a próg ustalono na 50%. Propozycja uzyskała poparcie 64% głosujących, tym samym pozostaje ona w propozycjach zaakceptowanych.