Skarga na Ciastek15
-
Nick: Ciastek15
Nick oskarżonego: Ciastek15
Serial: 35E68D4B9C39AEC5ADB07270E5E5DAB2
Data i godzina zdarzenia: 09.05.2023 około godz. 20
Opis sytuacji: Jechałem pojazdem marki premier na taxo kierunek lv do fc. gdy nagle w fc chciałem zatankować pojazd ujawnił mi się komunikat iż moja prawo jazdy zastały zawieszone przez moderatora Ciastek15. Po napisaniu do moderatora w sprawie tej sytuacji stwierdził że nie będzie mi odpisywał i perfidnie ignorował moje wiadomości pm. chciałem dodać że u mnie ja nikogo nie staranowałem może był jakiś lag albo cos i kogoś przetarłem. Moim zdanie takie cos nie powinno mieć miejsca powinno mnie ostrzec o zaistniej sytuacji a za szkody bym zapłacił. jest to bardzo irytujące ze akurat mam wolny czas a nie mam teraz jak nabijać taxo na serwerze takie zachowania odciąga graczy od serwera.
Dowody: konsola godzina około 20
Coś od siebie: lubię jeździć na taxo -
Nick: Ciastek15
Nick oskarżonego: Ciastek15
Serial: 35E68D4B9C39AEC5ADB07270E5E5DAB2
Data i godzina zdarzenia: 09.05.2023 około godz. 20
Opis sytuacji: Jechałem pojazdem marki premier na taxo kierunek lv do fc. gdy nagle w fc chciałem zatankować pojazd ujawnił mi się komunikat iż moja prawo jazdy zastały zawieszone przez moderatora Ciastek15. Po napisaniu do moderatora w sprawie tej sytuacji stwierdził że nie będzie mi odpisywał i perfidnie ignorował moje wiadomości pm. chciałem dodać że u mnie ja nikogo nie staranowałem może był jakiś lag albo cos i kogoś przetarłem. Moim zdanie takie cos nie powinno mieć miejsca powinno mnie ostrzec o zaistniej sytuacji a za szkody bym zapłacił. jest to bardzo irytujące ze akurat mam wolny czas a nie mam teraz jak nabijać taxo na serwerze takie zachowania odciąga graczy od serwera.
Dowody: konsola godzina około 20
Coś od siebie: lubię jeździć na taxoZostałeś ukrany, za to że 10 sekund wcześniej wjechałeś perfidnie w innego gracza, nie odpisywałem ci na twoje marudzenie odnośnie kary, bo od tego jest dział apelacji. Świetnie, że lubisz jeździć na taxo, inni gracze też to lubią, a zapewniam Cię, że niefajnie jest zostać uszkodzonym posiadając naprawiony pojazd.
Dodatkowo jak już próbujesz być regulaminowy i piszesz skargi to następnym razem przeczytaj regulamin danego działu.
-=(FF0000)5.Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary.=-
[right]Pozdrawiam[/right] -
Zostałeś ukrany, za to że 10 sekund wcześniej wjechałeś perfidnie w innego gracza, nie odpisywałem ci na twoje marudzenie odnośnie kary, bo od tego jest dział apelacji. Świetnie, że lubisz jeździć na taxo, inni gracze też to lubią, a zapewniam Cię, że niefajnie jest zostać uszkodzonym posiadając naprawiony pojazd.
Dodatkowo jak już próbujesz być regulaminowy i piszesz skargi to następnym razem przeczytaj regulamin danego działu.
-=(FF0000)5.Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary.=-
[right]Pozdrawiam[/right]@Ciastek15 napisał w Skarga na Ciastek15:
5.Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary.
Zamykam.
-
N Nowak zablokował ten temat dnia
-
N Nowak przeniósł ten temat z Skargi na członków ekipy dnia
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się