Skarga na Ciastek15
-
Nick: Ciastek15
Nick oskarżonego: Ciastek15
Serial: 35E68D4B9C39AEC5ADB07270E5E5DAB2
Data i godzina zdarzenia: 09.05.2023 około godz. 20
Opis sytuacji: Jechałem pojazdem marki premier na taxo kierunek lv do fc. gdy nagle w fc chciałem zatankować pojazd ujawnił mi się komunikat iż moja prawo jazdy zastały zawieszone przez moderatora Ciastek15. Po napisaniu do moderatora w sprawie tej sytuacji stwierdził że nie będzie mi odpisywał i perfidnie ignorował moje wiadomości pm. chciałem dodać że u mnie ja nikogo nie staranowałem może był jakiś lag albo cos i kogoś przetarłem. Moim zdanie takie cos nie powinno mieć miejsca powinno mnie ostrzec o zaistniej sytuacji a za szkody bym zapłacił. jest to bardzo irytujące ze akurat mam wolny czas a nie mam teraz jak nabijać taxo na serwerze takie zachowania odciąga graczy od serwera.
Dowody: konsola godzina około 20
Coś od siebie: lubię jeździć na taxo -
Zostałeś ukrany, za to że 10 sekund wcześniej wjechałeś perfidnie w innego gracza, nie odpisywałem ci na twoje marudzenie odnośnie kary, bo od tego jest dział apelacji. Świetnie, że lubisz jeździć na taxo, inni gracze też to lubią, a zapewniam Cię, że niefajnie jest zostać uszkodzonym posiadając naprawiony pojazd.
Dodatkowo jak już próbujesz być regulaminowy i piszesz skargi to następnym razem przeczytaj regulamin danego działu.
-=(FF0000)5.Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary.=-
[right]Pozdrawiam[/right] -
@Ciastek15 napisał w Skarga na Ciastek15:
5.Nie rozpatrujemy skarg za nadane kary - to członek ekipy decyduje na miejscu zdarzenia o słuszności nałożenia kary.
Zamykam.
-
-